Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Η Ρόδος είναι το νησί των βιαστών»

Μία άγρια δολοφονία, δύο βιασμοί:  της Ελένης Τοπαλούδη και μιας 19χρονης κοπέλας. Εκβιασμοί, απειλές. Τρεις υποθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών στη Ρόδο για το κύκλωμα που φαίνεται ότι βίαζε κοπέλες. Η μητέρα της Ελένης με πόνο ψυχής βρήκε το κουράγιο να επιστρέψει στο νησί που έχασε τη μοναχοκόρη της με έναν και μόνο σκοπό, να αποκαλύψει το κύκλωμα των βιαστών.

«Κατέθεσα στη μνήμη του παιδιού μου» είπε η μητέρα της Ελένης στην Τασούλα Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Η ασφάλεια Ρόδου ξέρει τα ονόματα των βιαστών της Ελένης

Δύο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τρεις οι ύποπτοι για τον βιασμό της πριν από έναν χρόνο. Η Κούλα Τοπαλούδη έψαξε και βρήκε ποιοι φέρονται να βίασαν την κόρη της πριν από έναν χρόνο. Πλέον η Ασφάλεια Ρόδου ξέρει.

«Απειλούσαν το κορίτσι μας»

Οι νεαροί μετά τον βιασμό την απειλούσαν μέσω μηνυμάτων. Τα μηνύματα αυτά έχουν δοθεί στην ανακρίτρια Ρόδου. Είναι τα μηνύματα που εξηγούν γιατί η Ελένη δεν κατήγγειλε ποτέ τον βιασμό της στην αστυνομία της Ρόδου.

Πατέρας Ελένης: «Συνδέεται ο βιασμός της με τη δολοφονία της»

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, οι τρεις βιαστές έχουν σχέση με τον Έλληνα κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Κατάγονται από την ίδια περιοχή της Ρόδου. Είναι συνομήλικοι κι έκαναν παρέα.

«Εγώ πιστεύω ότι μέσω της ψυχολογικής πίεσης… συνδέονται τα γεγονότα με το συγκεκριμένο συμβάν του Νοεμβρίου» λέει η Κούλα Τοπαλούδη, η οποία υποστηρίζει ότι αν τα ήξερα νωρίτερα «θα είχα το παιδί μου, δε θα ήταν νεκρό».

Σοκ από το κύκλωμα των βιαστών στη Ρόδο

Στις δυο αυτές υποθέσεις ήρθε να προστεθεί και ο βιασμός της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες από τον αλβανικής καταγωγής, φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης και έναν ρομά. Σε λιγότερο από τρεις μήνες η Ασφάλεια Ρόδου βρίσκεται μπροστά σε νεαρούς που βιάζουν κορίτσια. Τα στόματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.

Έλληνας και Αλβανός δεν θέλουν να έχουν καμία επικοινωνία μέσα στις φυλακές

Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της Ελένης, ο Έλληνας και ο Αλβανός παραμένουν στον χώρο υποδοχής στις φυλακές Γρεβενών. Ο δικηγόρος του 19χρονου, Στέλιος Κιουρτζής αποκαλύπτει στο STAR:  «δεν έχει καμία επικοινωνία με τον συγκατηγορούμενό του. Δηλώνει μετανιωμένος»

Οι γονείς της Ελένης μετά την κατάθεση των στοιχείων για τους βιαστές επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Διδυμότειχο, κοντά στο άλλο τους παιδί, τον Πέτρο τους.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι φερόμενοι ως δράστες;

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»: Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους

Σχετικά άρθρα