Πώς είναι η ζωή του Βαγγέλη Γερμανού μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε;

Πέρασε ένας χρόνος από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και οι ρυθμοί της ζωής του έχουν επιστρέψει σε μια κανονικότητα. «Είμαι μια χαρά. Έχω μια όμορφη καθημερινότητα, παίζω μουσική και μελετάω καθημερινά για να εξασκούμαι. Επίσης, πηγαίνω κολυμβητήριο και περπατάω όσο πιο πολύ μπορώ. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με την Ελένη Βιτάλη, την Ελένη Δή.μου, το συγκρότημα Gadjo Dilo, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Σοφία Βόσσου, ενώ κάνω και εμφανίσεις μόνος μου, χωρίς μπάντα.

Τα live μού δίνουν ζωή, χαρά και όρεξη για δημιουργία». Μια και έχουμε πιάσει μουσική συζήτηση, στέκομαι σε μια πρόσφατη συνέντευξή του όπου είχε δηλώσει πως δεν του αρέσει το υλικό της Πάολας, εννοώντας τα τραγούδια που επιλέγει να έχει στους δίσκους της. «Έχω διαβάσει και δει συνεντεύξεις της Πάολας και μου φαίνεται ιδιαίτερα συγκροτημένο άτομο. Όταν υπάρχει, όμως, το άγχος του ρεπερτορίου, ίσως να μην διαλέγει πάντα προσεκτικά το πρωταρχικό υλικό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως, πέρα από τη χροιά και την έκταση που θα έχει για να αναδείξει τη φωνή ενός καλλιτέχνη, ένα τραγούδι πρέπει να έχει και κάτι να σου πει ώστε να μείνει διαχρονικό» εξηγεί. Ξαφνικά, ακούγεται από το ραδιόφωνο η «Κρουαζιέρα». Γελάμε. Πέρασαν 37 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε, και ο Βαγγέλης έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του διαχρονικού καλλιτέχνη. Κι ας μη θέλει να του το λέω. Το αξίζει όμως.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βαγγέλης Γερμανός: Ο τραγουδοποιός που αγαπήθηκε από 3 γενιές- Ο γάμος και το παιδί στα 21, το παρατσούκλι και η περιπέτεια υγείας που τον έστειλε εντατική

Βαγγέλης Γερμανός: «Πήγα για μια βουβωνοκήλη και παραλίγο να αποδημήσω εις Κύριον»

 

 

Σχετικά άρθρα