Οι φήμες οργιάζουν για τέταρτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον

Στον απόηχο του Baby Shower που πραγματοποίησε η Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, φουντώνουν και πάλι οι φήμες περί τέταρτης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, της δούκισσας του Cambridge. Οι ίδιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει και πριν από κάποιο διάστημα, κάτι που κάνει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης πιο πιθανό.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν ήδη τρία παιδιά, με το τελευταίο να έχει γεννηθεί πριν από 1 χρόνο, τον πρίγκιπα Λουίς. Μήπως ήρθε ο καιρός για ένα τέταρτο παιδί στην οικογένειά τους;

Οι εταιρείες στοιχημάτων και τα βρετανικά ταμπλόιντ

Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν αρχίσει να… ποντάρουν και πάλι στην εγκυμοσύνη της δούκισσας του Cambridge. Οι υποψίες τους βασίζονται σε πληροφορίες του express.co.uk από πηγή του παλατιού σύμφωνα με την οποία, “η Κέιτ θέλει τουλάχιστον 3 παιδιά”. Άρα ένα τέταρτο δεν θα ήταν διόλου απίθανο, σύμφωνα με τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Από την άλλη, η Κέιτ Μίντλετον έχει χαρεί ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ γιατί τα παιδιά της και ειδικά ο μικρότερος, ο Λουίς -που θα είναι και πιο κοντά ηλικιακά- θα αποκτήσουν ξαδερφάκι.

Μάλιστα πρόσφατα σε μια επίσκεψή της στο Leicester University δήλωσε: “Είναι τόσο ιδιαίτερη στιγμή όταν αποκτάς παιδάκια”.

Τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της

Ωστόσο να θυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον υπέφερε αρκετά και στις 3 εγκυμοσύνες της από ναυτίες και αφυδάτωση, οπότε το γεγονός αυτό μπορεί να την εμποδίσει να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

Πάντως η ίδια είχε μιλήσει δημοσίως σε μια φιλανθρωπική εμφάνισή της το 2017 για τη χαρά αλλά και τα προβλήματα της εγκυμοσύνης: ” Κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτήν την απόλυτη εμπειρία της μητρότητας”.  Είναι γεμάτο από ένα σύμπλεγμα συναισθημάτων χαράς, εξουθένωσης, αγάπης και ανησυχίας”…

Με πληροφορίες από express.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είναι έγκυος σε τέταρτο παιδί η Κέιτ Μίντλετον;

Στην Κύπρο η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ!

Η… πριγκιπική εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον με την τιάρα της Νταϊάνα

 

 

Σχετικά άρθρα