Τι λέει για σένα η στάση που προτιμάς στο σεξ!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι στάσεις στο σεξ, τις οποίες και εφαρμόζεις, δείχνουν ή λένε πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα σου.

Κακά τα ψέματα, οι τύποι των γυναικών διαφέρουν, καθώς κάθε μια από εμάς έχει τη δική της προσωπικότητα, τον δικό της χαρακτήρα και, κυρίως, τις δικές της ευαισθησίες που – καλώς ή κακώς – αποτυπώνονται στο έπακρο στις στάσεις που εφαρμόζουμε κατά την ερωτική επαφή με τον σύντροφό μας.

Παρακάτω θα δούμε τρεις στάσεις στο σεξ, οι οποίες είναι ιδανικές για διαφορετικούς τύπους και χαρακτήρες γυναικών: Τη δυναμική, τη ρομαντική και την περιπετειώδη.

Η δυναμική γυναίκα

Η ιδανική στάση για τη γυναίκα που είναι πιο δυναμική και ξέρει τι ακριβώς θέλει στη ζωή της, αλλά και στην ερωτική της ζωή, είναι φυσικά η στάση «γυναίκα από πάνω». Στη στάση αυτή, η γυναίκα έχει τον έλεγχο της διείσδυσης, τόσο σε επίπεδο ρυθμού όσο και έντασης.

Ελέγχει το πόσο θα αφήσει το πέος του καλού της να διεισδύσει μέσα της, οπότε και είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τον τρόπο της θα φτάσει σε οργασμό. Το σίγουρο είναι ότι με τη δυναμική γυναίκα ο άνδρας περνάει ακόμα καλύτερα, καθώς δεν είναι κακό η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλία στο κρεβάτι.

Η ρομαντική γυναίκα

Η στάση «ιεραποστολικό» είναι ιδανική και κατάλληλη για τη ρομαντική γυναίκα, η οποία βάζει το συναίσθημα στο ίδιο επίπεδο με το να φτάσει σε οργασμό. Η ρομαντική γυναίκα δεν κάνει σεξ, κάνει έρωτα. Αυτό που θέλει είναι να καθρεφτίζεται στο πρόσωπο του εραστή της η απόλαυση που παίρνει από εκείνη, αλλά και τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη.

Στο «ιεραποστολικό», η γυναίκα η ρομαντική κάνει το… κάτι παραπάνω, περνώντας τα πόδια της γύρω από τη μέση του καλού της, σπρώχνοντάς τον πιο βαθιά μέσα της ώστε να φτάσουν και οι δυο σε οργασμό ταυτόχρονα.

Η περιπετειώδης γυναίκα

Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα στο σεξ θέλει το μυστήριο, την αγωνία και αυτό που θα την κάνει να βιώσει απίστευτες στιγμές οργασμού κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ιδανική στάση για την περιπετειώδη γυναίκα είναι η στάση «στα τέσσερα».

Έχοντας από πίσω τον εραστή της, δεν ξέρει πώς θα την… περιποιηθεί και περιμένει με αγωνία να τον νιώσει μέσα της, για να φύγουν μαζί σε ένα ταξίδι με μοναδικό προορισμό την απόλυτη ηδονή, που έρχεται μέσα από πολλαπλούς οργασμούς.
Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Κλειτοριδικός οργασμός: Ποιες στάσεις τον εμποδίζουν

Στάσεις στο σεξ: 4 συμβουλές για ακόμα καλύτερο… doggy style!

 

Σχετικά άρθρα