Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/02

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο του Τοξότη, μας κάνει κεφάτους, αισιόδοξους και ιδιαίτερα επικοινωνιακούς! Ιδανική ημέρα για νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, αλλά και μπόλικο φλερτ! Οι πιο τυχεροί είναι φυσικά τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Κριέ, γίνεσαι σίγουρα πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και «αποχωρίζεσαι» κάθε εγωιστική διάθεση! Θα βιώσεις πολλές στιγμές όπου με καλή παρέα, θα απολαμβάνετε γέλιο, χαρά και διασκεδάσεις! Αποζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά το καταφέρνεις πανεύκολα αυτό, αφού η λάμψη σου τραβά, όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Θέματα και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά, βρίσκουν την σημερινή ημέρα, λύσεις βελτίωσης και επιπλέον ευνοούνται όλες οι δημιουργικές δραστηριότητες!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να αφεθεί κάποιος συναισθηματικά σε σένα. Αισθάνεσαι πως οι άλλοι απομακρύνονται χωρίς λόγο από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται και δεν σου αφήνουν διαθέσιμο χρόνο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, η περίοδος αυτή, είναι μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να κλείσεις κάποιες υποθέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα φίλε Δίδυμε καταφέρνεις να βάλεις τέλος σε μπερδέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν! Συγκεκριμένα, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και επιλέγεις με σιγουριά και αποφασιστικότητα, ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και φυσικά στην καρδιά σου, αξίζοντας όντως την εμπιστοσύνη σου! Μην ανεχτείς ούτε στιγμή, την αναποφασιστικότητα κάποιων και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες ή μεγάλα λόγια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα φίλε Καρκίνε, πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου, αλλά και το άγχος σου για το που βρίσκεσαι και ποιοι όντως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και την αγάπη σου! Να θυμάσαι, πως μερικές φορές, πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους έχεις στην ζωή σου, γι’αυτό μην βιάζεσαι και χρησιμοποίησε την διορατικότητα σου!

ΛΕΩΝ: Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα επιβεβαιώσεις πως… η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται! Από το πρωί, θα συμβούν γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν ξανά χαρά, αισιοδοξία και θα αλλάξει η διάθεση σου προς το καλύτερο! Αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα! Μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο σήμερα, αφού η ημέρα θέλει πρωτοβουλία, εγρήγορση, πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα κάθε είδους! Πες ναι στην τόλμη και την αισιοδοξία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχικά, η σημερινή ημέρα φίλε Παρθένε, θα σου δώσει την εντύπωση πως είναι γεμάτη δυσκολίες και αναποδιές! Ωστόσο, αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν τώρα, θα λειτουργήσουν απόλυτα θετικά και εποικοδομητικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και για πάντα! Μπορεί να είναι κάπως κουραστική η σημερινή ημέρα, όμως θα έρθουν σίγουρα και ουσιαστικές ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα, αλλά και την φήμη σου!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φίλε Ζυγέ νιώθεις πως αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα! Λειτουργείς για το κοινό καλό, είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Ωστόσο και εσύ, καταφέρνεις μέσα από συγκυρίες και απολαμβάνεις ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Το μόνο ίσως που πρέπει να περιορίσεις σήμερα είναι τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα και η προκλητικότητα σου, σε επαφές και σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα χρειαστεί να έχεις ιδιαίτερη προσοχή και ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, αβάσιμες ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις, μεγάλα λόγια, απατηλή διαίσθηση και φαντασία, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν τώρα! Βάλε την λογική σου να δουλέψει, αλλά και κάποια όρια στο καλό που κάνεις για τους άλλους, αφού δεν είναι απαραίτητο πως και εκείνοι θα στο ανταποδώσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα είσαι ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά και για… κοντρίτσες! Εύκολα παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να απαιτείς υπερβολικά κάποια πράγματα από τους γύρω σου, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις και εκνευρισμό! Για να καταφέρεις να αναπτύξεις ουσιαστικά τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα, πρέπει να παραμείνεις υπομονετικός, ολιγαρκής και ταπεινός, αλλιώς θα υπάρξουν απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει ξανά την σιγουριά και την ασφάλεια, που ήθελες εδώ και καιρό! Κάποια πρόσωπα, θα σου δείξουν άμεσα ή έμμεσα, απευθείας ή σταδιακά, να έρχονται τώρα με τα «νερά» σου! Άλλωστε σου αξίζει, αφού έδειξες πολύ υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές και σήμερα ανταμείβεσαι με κάποιο τρόπο, ιδίως σε υποθέσεις που ήθελες να βρεις το δίκιο σου! Αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου και εσύ λαμβάνεις πρακτικά τον έπαινο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, σήμερα καλό θα ήταν, να είσαι πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις σοβαρά όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις, αφού τα «μεγάλα λόγια» είναι πολλά τώρα και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά! Έχεις πιθανόν την τάση να μπερδεύεις το συναίσθημα με τις αυθόρμητες σκέψεις σου και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε τώρα, γι’αυτό δείξε προσοχή! Επίσης μην παρασύρεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, παραδόξως σήμερα είσαι πολύ ανοιχτός και δεχτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Οι άνθρωποι που θα συναντήσεις, θα επικοινωνήσεις και θα συναναστραφείς, θα σου ανοίξουν όλα τα φύλλα της καρδιάς τους και εσύ θα νιώσεις πλήρη ικανοποίηση από αυτό, αφού πλέον θα καταλάβεις που βρίσκεσαι! Μεγάλη ευχαρίστηση επίσης έρχεται, μέσα από μία χαρούμενη είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, το οποίο θα σου δώσει ξανά το χαμόγελο σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 26/02

Σχετικά άρθρα