Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 26/02

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής, γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αν δεν είσαι σε σχέση, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο, που θα σε συναρπάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η ανήσυχη διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις και να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, σήμερα δημιουργείς μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου, που προκαλεί φλερτ και γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ό,τι σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου. Όσο για σένα που πίνεις καφέ με την μοναξιά, η σημερινή μέρα μπορεί να σου χαρίσει ένα ερωτικό βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση και είναι καλή ευκαιρία να εξωτερικευτείς στον άνθρωπό σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπό σου για την συμπεριφορά του και καλό θα ήταν να μην δώσεις άλλες αναβολές, αλλά να το επιχειρήσεις σήμερα. Εσύ αγαπητέ Λέοντα, που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, μην το βάζεις κάτω και άδραξε την ημέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτή τη Τρίτη στην αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η σημερινή θετική όψη σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου απέναντι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονα σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητα σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτησε του να σου ικανοποιήσει ότι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό της βαρεμάρας σας!

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/02

Σχετικά άρθρα