Οι ήχοι που βγάζει μια γυναίκα στο σεξ και τι σημαίνουν…

Κακά τα ψέματα, το να είσαι γυναίκα και να κάνεις (καλό) σεξ είναι ό, τι πιο απολαυστικό υπάρχει.

Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, στο ότι το καλύτερο σεξ είναι όταν εκφραζόμαστε έντονα με τους δικούς μας ξεχωριστούς ήχους η κάθε μια.

Για πολύ καιρό, πάντως, οι ειδικοί σεξολόγοι και οι ερευνητές του χώρου αναρωτιόντουσαν πώς κατηγοριοποιούνται οι γυναίκες στο σεξ, βάσει των ήχων και των θορύβων που κάνουν στο κρεβάτι.

Η επιστήμη, λοιπόν, έψαξε, έμαθε και βρήκε πως εκδηλώνονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ και τις κατέταξε στις σχετικές κατηγορίες.

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί ποιες είναι αυτές:

Η… πορνοστάρ

Για τους πιο μυημένους στο θέμα και screamer, δηλαδή αυτή που φωνάζει πάρα πολύ στο κρεβάτι σε βαθμό παρεξηγήσεως. Θυμίζει, δηλαδή, τις πορνοστάρ των αισθησιακών ταινιών που με την ένταση της φωνής προσπαθούν να μας πείσουν ότι περνάνε καλά και ότι δεν κάνουν απλά τη δουλειά τους. Η γυναίκα – «πορνοστάρ» είναι ιδιαίτερα ύποπτη για προσποίηση οργασμού!

Η… μουγκή

Είναι η γυναίκα που… στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, όπως συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός. Όχι γιατί το στόμα της είναι εκείνη τη στιγμή απασχολημένο, αλλά επειδή είναι διακριτική και στο κρεβάτι, όπως είναι και στην καθημερινότητά της.

Η «μουγκή» γυναίκα δεν ζητάει τίποτα την ώρα του σεξ και απλά με μικρούς, ελαφρείς αναστεναγμούς δείχνει στον καλό της πόσο καλά περνάει!

Η… φλύαρη

Σε πολλές γυναίκες μας αρέσει να μιλάμε και να μας μιλάνε την ώρα που κάνουμε έρωτα. Πιο γλυκά λόγια ή και πιο… πρόστυχες κουβέντες σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν καλό στη διάθεση και την ερωτική μας επιθυμία βοηθώντας μας να φτάσουμε στο απόγειο της ερωτικής ηδονής.

Όμως, η φλύαρη γυναίκα είναι αυτό ακριβώς που λέει και η ονομασία της: Μιλάει πολύ και συχνά κουράζει, αφού χρησιμοποιεί περισσότερες λέξεις για περιγραφή από ό, τι ένας σχολιαστής σε μετάδοση τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η… μουρμούρα

Η γυναίκα – «μουρμούρα» δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό σε όλους ψάρι! Αντίθετα, ενώ το συμπαθές ψαρικό απλά ανοιγοκλείνει το στόμα του για να αναπνεύσει μέσα στο νερό, η γυναίκα – «μουρμούρα» ανοιγοκλείνει το στόμα της για να μουρμουρίσει.

Το κακό με αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν μιλάει καθαρά, για να καταλαβαίνει και ο καλός της τι ακριβώς λέει και τι θέλει, αλλά μιλάει ακατάληπτα και χωρίς νόημα, σε μάλλον χαμηλή οκτάβα.

Εάν σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες αναγνώρισες τον εαυτό σου, μην ανησυχείς αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Κάθε γυναίκα κάνει ό, τι της αρέσει στο κρεβάτι, εφόσον δεν θίγει τον σύντροφό της, και φροντίζει να περνάει καλά είτε στη διαπασών είτε στο… mute!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από thesun.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ στα μουγκά; Last year…

Γιατί φωνάζουν οι γυναίκες στο σεξ;

 

Σχετικά άρθρα