Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/02

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μας φέρνει απογοητεύσεις! Εξιδανικεύσεις, ουτοπίες, ψευδαισθήσεις και… ανεντιμότητες, τώρα απομυθοποιούνται και προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα φίλε Κριέ, εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την αυξημένη τύχη σου! Έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ανάγκη τώρα της προσωπικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας! Μπορείς και εκφράζεσαι ακριβώς όπως πρέπει και να πραγματοποιείς αυτά που θέλεις και έχεις ως στόχους στη ζωή σου, την παροντική περίοδο! Δύσκολα παραβιάζεις τις προσωπικές σου αρχές, αλλά βρίσκεις εύκολα τρόπους με τα εκφραστικά σου μέσα και ταλέντα, να πείσεις τους άλλους για τα «θέλω» σου! Ναι σε κοινωνικές επαφές, εξόδους και χαρμόσυνες μετακινήσεις, σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, ορθώς και δίνεις μεγάλη σημασία στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου και στην αναζήτηση των βαθύτερων στοιχείων της προσωπικότητάς σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην συναναστραφείς κοινωνικά με άλλους ανθρώπους. Έχεις την ευκαιρία, να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, αλλά και να βελτιώσεις την ζωή σου! Μην ανοίγεσαι εύκολα στις διαπροσωπικές σου επαφές, ιδίως όσον αφορά τα σχέδια σου, αφού όσο λιγότερα ξέρουν οι άλλοι για σένα, τόσο πιο ασφαλής και σίγουρος μπορείς να είσαι!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε απλά να είσαι ο εαυτός σου και θα δεις πως θα καταφέρεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου και πετυχαίνεις αρμονικές διαπροσωπικές επαφές και συνεργασίες με τους άλλους. Οι καταστάσεις που χαρακτηρίζονταν μέχρι τώρα, από εντάσεις και συγκρούσεις, τώρα επιτέλους τελειώνουν, έτσι όπως πρέπει! Με τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο! Κερδίζεις την αποδοχή των άλλων, είσαι δημοφιλής και πολύ αγαπητός, γεγονός που εξυπηρετεί τους προσωπικούς σου στόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, σήμερα αισθάνεσαι για κάποιο λόγο ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ περισσότερο από συνήθως, από την γνώμη των άλλων και για το λόγο αυτό, αποφασίζεις να βοηθάς και να εξυπηρετείς ανιδιοτελώς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Αυτό, ναι μεν είναι αξιοθαύμαστο, όμως χρειάζεται και προσοχή, αφού μπορεί να γίνεις θύμα εκμετάλλευσης από ορισμένους! Μην πιστεύεις λοιπόν, ότι πρέπει μόνο εσύ να είσαι αυτός που θα κάνει κάτι, όταν ο άλλος χρειάζεται βοήθεια, αλλά να τρέξουν και οι άλλοι για σένα!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, σήμερα το κέφι και η διάθεση σου είναι στα… καλύτερα τους! Καταφέρνεις πανεύκολα να αποσπάς την προσοχή, τα βλέμματα και τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρων σου! Ξεχωρίζεις και απολαμβάνεις το… «χειροκρότημα» των άλλων, με πράξεις και κανακέματα! Δες την ζωή με πιο ανέμελο μάτι, κοινωνικοποιήσου, λάμψε, δημιούργησε και διασκέδασε όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς όμως να παρασυρθείς σε επιπολαιότητα και έπαρση, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που επιθυμείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα φίλε Παρθένε, αποφασίζεις να επικεντρωθείς στους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια σου και σε θέματα σπιτιού, αφού εκεί θα σε οδηγήσουν γεγονότα και συγκυρίες σήμερα! Διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και πετυχαίνεις την εξομάλυνση τους! Προσοχή όμως, διότι ίσως καταλήξεις να φορτώνεσαι συναισθηματικά, με τα προβλήματά των άλλων, χωρίς να σε αφορούν άμεσα! Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, η διαίσθηση σου είναι αυτή που θα σου δώσει λύσεις, γι’αυτό μην την υποτιμάς και εκμεταλλεύσου την!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις σκοπό να εξωτερικεύσεις άφοβα, τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, απλά μιλώντας γι’ αυτά και εκφράζοντας τα. Επικοινώνησε όσο μπορείς, κάνε γνωριμίες, κανόνισε συναντήσεις, στείλε μηνύματα, σκέψου, αξιολόγησε και συζήτησε με σαφήνεια για τους στόχους και τις επιθυμίες σου και θα δεις ότι θα τους πετύχεις με ευκολία! Η κουβέντα με τους άλλους και οι ειδήσεις ή τα νέα, που θα έχεις, θα είναι οι πηγές της σημερινής χαράς σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα απολαύσεις επιτέλους ασφάλεια, ζεστασιά, ικανοποίηση και σταθερότητα στο περιβάλλον σου, αλλά και γενικά στην ζωή σου! Αν υπάρχουν σκέψεις ή προβληματισμοί όμως, που ακόμα σε βασανίζουν, πιθανόν να βρεις παρηγοριά στο νόστιμο φαγητό ή στην άνεση του κρεβατιού σου! Σίγουρα πάντως, αργά ή γρήγορα, η αυτοεκτίμηση σου θα επανέλθει και θα νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά και για ότι έχεις κατακτήσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, ετοιμάσου να ζήσεις την περιπέτεια και να απολαύσεις εμπειρίες κάθε είδους! Μην μείνεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και μην φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την ζωή σου! Προσοχή μόνο, στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο, όλα αυτά να είναι παροδικά! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα και καινούργια πράγματα, αλλά πάντα, επιστρατεύοντας την λογική σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις σήμερα να γευτείς την επιτυχία, όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων σου και σκοπών σου, αφού διαθέτεις μια αξιοθαύμαστη δημιουργική φαντασία, που ομορφαίνει τη ζωή σου με κάθε τρόπο μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, πες όχι στις υπερβολικές προσδοκίες, ώστε να μην χάσεις επαφή με την πραγματικότητα και να ξεχάσεις για λίγο την έμφυτη σοφία και λογική σου! Έχεις σίγουρα, ανεπτυγμένη διαίσθηση, γι’αυτό επιστράτευσε την άμεσα, ώστε να πάρεις σωστές επιλογές!.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα φίλε Υδροχόε, το πιο σημαντικό για σένα θα είναι για άλλη μία φορά, οι φίλοι σου, αλλά και η ελευθερία ή η ανεξαρτησία σου. Έχεις οξυδερκές και ανοιχτό μυαλό και σήμερα βρίσκεις λύσεις σχεδόν σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Οι διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους σου, εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και καλυτερεύουν! Μία συμβουλή από ένα φίλο, θα σε βοηθήσει πολύ στην κατάκτηση των «θέλω» σου!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα έχεις μάλλον ανταγωνιστικές τάσεις, για κάποιο λόγο και θα θελήσεις να διακρίνεσαι, να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού συνεχώς και ασταμάτητα. Ίσως μάλιστα, φτάσεις σε σημείο προσωρινής ψυχολογικής πίεσης και πιθανόν να γίνεις λίγο απόμακρος και αρκετά ψυχρότερος από ότι συνήθως, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Προσπάθησε να κερδίσεις τον σεβασμό και όχι να τον απαιτείς, προκειμένου να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 27/02

 

Σχετικά άρθρα