Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 27/02

ΚΡΙΟΣ: Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και να καταλήξετε σε κοινούς στόχους. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη δεσμευτεί, η καλή σου διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς όπως σε ευχαριστεί. Εσύ που είσαι μόνος σου στη ζωή, άνοιξε τα φτερά σου και τον κύκλο γνωριμιών σου και όλο και κάτι καλό θα βρεθεί μπροστά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σε ήρεμους τόνους αυτήν την Τετάρτη και καλό θα είναι να μην προκαλέσεις φασαρίες από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι περάστε τον χρόνο σας βγαίνοντας έξω με τους φίλους σας και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επικοινωνία σου σήμερα δε θα είναι καλή και καλό θα είναι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και να φέρνεις τα πράγματα στα όρια τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα κάνεις μια κριτική σε όλα. Όσο για σένα που είσαι μόνος, η περίοδος είναι πολύ θετική για την ερωτική σου ζωή και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, αλλά και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Επιχείρησε να το κάνεις, χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η όψη της ημέρας ανεβάζει την γοητεία σου και τίποτα δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς αυτήν την Τετάρτη να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου και να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να ανανεώσετε το δεσμό σας. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, η αστρολογική όψη της ημέρας σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η σημερινή μέρα σου υπόσχεται μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Αν περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σε ευνοήσει και η γοητεία που θα εκπέμπεις δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτήν την Τετάρτη βρες το χρόνο να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν. Και αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην στεναχωριέσαι και τα βάφεις μαύρα, αλλά βγες έξω και γίνε ανοιχτός σε νέους ανθρώπους, που θα εμφανιστούν μπροστά σου.

ΙΧΘΥΣ: Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει ασφάλεια μαζί σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε καινούργιες γνωριμίες, με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/02

Σχετικά άρθρα