Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Ρόδου οι τρεις φερόμενοι βιαστές της

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Σήμερα, Τετάρτη (27/02), οι φερόμενοι ως δράστες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το βράδυ που βίασαν την άτυχη κοπέλα αλλά και για τις σχέσεις τους με του δύο δολοφόνους.

Οι τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος όταν έγινε ο βιασμός, φέρεται να τραβούσαν βίντεο από τη συνεύρεσή τους και να το ανέβασαν στο Διαδίκτυο.

Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους την τρίτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πιθανότατα θα ζητήσουν και θα πάρουν προθεσμία για να καταθέσουν, ενώ αν προκύψουν εις βάρος τους στοιχεία ενοχής τότε πιθανότατα η ανακρίτρια να τους καλέσει να απολογηθούν στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την ίδια στιγμή οι γονείς της Ελένης ζητούν από τος Αρχές επίμονα να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το laptop της φοιτήτριας, καθώς εικάζουν ότι εκεί υπάρχει το βίντεο όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους.

Πηγή: cnn.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το χρονικό της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας που την πέταξαν ζωντανή στα βράχια – Οι αντιφατικές καταθέσεις, τα παρακάλια και το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι φερόμενοι ως δράστες;

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»: Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους

Σχετικά άρθρα