Ποιο είναι το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Γιώργου Καπουτζίδη;

«Κάτι νέο ωραίο ετοιμάζουμε! Και δεν είναι το ποπ κορν!», με την ανάρτησή του αυτή στο Instagram o Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε το νέο του τηλεοπτικό project.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής ποζάρει στην φωτογραφία με τη χρυσή Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη και μαζί με τα hashtags (#roadtotokyo2020, #tokyo2020) κάνεις σαφές ότι το νέο project έχει αθλητικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες τους ethnos.gr, o Γιώργος Καπουτζίδης, εξασφάλισε το «οκέϊ» από την ΕΡΤ και θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μιας ολοκαίνουριας αθλητικής παραγωγής, με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων, πολύ διαφορετική απ’ όσες έχουν βγει στον αέρα μέχρι σήμερα, στην οποία θα τον δούμε μεταξύ άλλων να δοκιμάζει τις ικανότητες του σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάτι ωραίο ετοιμάζουμε! Και δεν είναι το ποπ κορν! @annakorakaki #goldmedal #rio2016 #roadtotokyo2020 #tokyo2020 #teamgreece???????? #shooting #new project #fun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Ποια νέα εκπομπή θα αναλάβει ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεσπάει κατά του bullying: «Έχουν γίνει δολοφονίες που τις έχουμε βαπτίσει αυτοκτονίες»

Γιώργος Καπουτζίδης: ο άριστος μαθητής, ο αποτυχημένος φοιτητής, το σοκ από την ξαφνική αναγνωρισιμότητα, η φιλία και o έρωτας στη ζωή του

 

Σχετικά άρθρα