Η… άλφα – βήτα του σεξ και γιατί μπορεί να σε πουν αναλφάβητη!

Μπορεί το να κάνει μια γυναίκα σεξ να ακούγεται σχετικά εύκολο, όμως πιστέψτε μας δεν είναι καθόλου. Ίσα – ίσα που είναι μια διαδικασία, απολαυστική μεν, μπελαλίδικη δε, αφού θα πρέπει να (απο)δείξεις στον καλό σου ότι την κατέχεις καλά την… άλφα – βήτα του σεξ και ότι δεν είσαι αναλφάβητη.

Ποια είναι, όμως, η άλφα – βήτα του σεξ και τι πρέπει να ξέρεις για να μην σε περάσουν για αστοιχείωτη στα ερωτικά;

Όχι, μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται για 24 πράγματα που πρέπει να κάνεις, αλλά για 5 βασικές ενέργειες στο πλαίσιο της ερωτικής δραστηριότητας, οι οποίες και θα σε καταστήσουν όχι απλώς… διανοούμενη, αλλά και ικανές να σου χαρίσουν και αριστείο για την απόδοσή σου!

Χάδια και φιλιά

Όσο σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά για σένα, να στα κάνει δηλαδή ο άνδρας για να πάρεις μπροστά, άλλο τόσο είναι να τα κάνεις εσύ στον καλό σου για να του… ζεστάνεις για τα καλά τη μηχανή! Τα χάδια και τα φιλιά πρέπει να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, οπότε και καθιστάς τον σύντροφό σου ακόμα πιο ανεβασμένο!

Στοματικό σεξ

Μπορεί να σιχαίνεσαι, να νιώθεις ότι πνίγεσαι ή να είσαι κλειστοφοβική, όμως το να κάνεις στοματικό σεξ στον καλό σου είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις, γιατί θα χαρίσει απόλαυση και ηδονή όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και σε σένα.

Εάν και πάλι το βλέπεις άκρως αρνητικά, σκέψου και τη θετική πλευρά που δεν είναι άλλη από τα ακόλουθα δύο ενδεχόμενα: Πρώτον, εκείνος να θέλει να του μιλάς στο σεξ, οπότε γλιτώνεις κάμποσα λεπτά υποχρεωτικού διαλόγου και δεύτερον, εάν δεν έχεις όρεξη για σεξ μπορείς να τον κάνεις να τελειώσει στοματικά και για κάμποση ώρα να απαλλαγείς από την υποχρέωση!

Στάσεις στο σεξ

Εδώ θα δείξεις όχι μόνο τη… μόρφωσή σου, αλλά ακόμα και το μεταπτυχιακό που μπορεί να έχεις κάνει στα θρανία του έρωτα! Πολλές και διάφορες οι στάσεις στο σεξ, όμως οι ειδικοί λένε ότι καλό θα είναι να τελειοποιήσεις πέντε βασικές από αυτές και στη συνέχεια να αρχίσεις να κάνεις τις παραλλαγές τους. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις τον καλό σου να περάσει βραδιές απίστευτης ηδονής.

Είδη οργασμού

Έχουμε πει ξανά από τούτη εδώ τη στήλη ότι ο οργασμός είναι το «Ιερό Δισκοπότηρο» του σεξ, δηλαδή το ζητούμενο για κάθε γυναίκα (και για κάθε άνδρα). Για να μπορέσεις, λοιπόν, να περάσεις στην πράξη, δηλαδή να φτάσεις σε αυτόν, καλό θα είναι να μάθεις πρώτα τη θεωρία. Δηλαδή, τα είδη του οργασμού που κυκλοφορούν εκεί έξω, αλλά και πώς θα καταλάβεις ότι βιώνεις έναν οργασμό, εάν και εφόσον τα…. συμπτώματά του είναι διαφορετικά από αυτά που έχεις συνηθίσει.

Αυνανισμός

Ένας σοφός είπε ότι το σεξ με τον εαυτό σου είναι διαλογισμός. Πόσο δίκιο είχε, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυνανισμός ωφελεί τα μάλα τη γυναίκα καθώς μέσω αυτού, όχι μόνο εξοικειώνεται με τον οργασμό και τα είδη του, αλλά μαθαίνει το σώμα της και τι της αρέσει ερωτικά.

Με άλλα λόγια, μέσω του αυνανισμού, η γυναίκα σαν το καλό κρασί, δεν γερνάει, αλλά βελτιώνεται ερωτικά, γίνεται εξπέρ του είδους και μπορεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της και στις επόμενες γεννιές.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οι ήχοι που βγάζει μια γυναίκα στο σεξ και τι σημαίνουν…

Τι πρέπει πάντα να… φοράς στο σεξ;

 

 

Σχετικά άρθρα