Εντυπωσιακές diy αποκριάτικες εμφανίσεις της τελευταίας στιγμής!

Αύριο είναι Τσικνοπέμπτη και μια καλή ευκαιρία για μια αποκριάτικη εμφάνιση σε ένα μαγαζί με… κρέας! Αν δεν έχεις ιδέα τι θα ντυθείς, τότε μπορείς να… αυτοσχεδιάσεις με πράγματα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ή τη ντουλάπα των γονέων σου!

Πολύ σημαντικό ρόλο στις αποκριάτικες εμφανίσεις παίζει το μακιγιάζ! Με ένα καλό μακιγιάζ κάνεις τη διαφορά! Αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα, θα έχεις το τέλειο κοστούμι, που θα το έχεις φτιάξει μόνη σου!

Δες παρακάτω τις ιδέες που βρήκαμε στο Pinterest!

Κλόουν – μίμος

Θα χρειαστείς ένα ριγέ μπλουζάκι μαυρόασπρο ή ασπροκόκκινο και ένα μαύρο παντελόνι! Το σημαντικό είναι να κάνεις ένα τέλειο βάψιμο. Καλύτερα να προμηθευτείς χρώματα για face painting: άσπρο, κόκκινο και μαύρο. Το στιλ σου μπορείς να το τελειοποιήσεις με ένα καπέλο (ακόμα και από αυτά που έχεις) και κανένα αξεσουάρ, όπως παπιγιόν, γραβάτα… Και φυσικά μαύρες ή κόκκινες τιράντες!

Δες παρακάτω μερικές παραλλαγές κυρίως του μακιγιάζ:

Μαύρος κύκνος 

Ιδανικό για σένα που κάνεις μπαλέτο και έχεις και την ανάλογη στολή. Βέβαια εδώ θέλει μαύρη τουτού ή και κόκκινη για ένα πιο extreme αποτέλεσμα! Για παπούτσια καλύτερα βάλε μπαλαρίνες γιατί τα παπούτσια του μπαλέτου δεν περπατιούνται!

Ποπ αρτ

Εδώ σημαντικό ρόλο παίζει το μακιγιάζ! Για ρούχα μπορείς να βάλεις κάτι που να παραπέμπει στο ποπ αρτ: κοντή φουστίτσα και στράπλες μπλουζάκι σε έντονα χρώματα!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4+1 υπέροχες αποκριάτικες ιδέες μεταμφίεσης

Εύκολες diy ιδέες για αποκριάτικες στολές για ζευγάρια

17 diy αποκριάτικα μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα