Ιδέες της -πολύ- τελευταίας στιγμής για μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη!

Είναι η πρώτη σου… ενήλικη Τσικνοπέμπτη και δεν ξέρεις πώς να την περάσεις; Δεν έχεις κανονίσει τίποτα, αλλά θέλεις πολύ να κάνεις κάτι; Μην ανησυχείς, υπάρχουν λύσεις της πολύ τελευταίας στιγμής που μπορεί να αποδειχθούν και πολύ πιο διασκεδαστικές από το να είχες κανονίσει κάτι!

Παρακάτω θα βρεις τι μπορείς να κάνεις για να περάσεις υπέροχα!

Σουβλάκια στο σπίτι με φίλους, επιτραπέζια ή ταινίες

Αντί να ψάχνεις πού να πας, να αγχώνεσαι αν θα βρεις τραπέζι, αν θα προλάβεις να είσαι στην ώρα σου, μπορείς απλώς να κανονίσεις με τους κολλητούς να μαζευτείτε σε ένα σπίτι. Αν έχεις όρεξη βάλε και τα αποκριάτικα σου! Τουλάχιστον μπορείς να κάνεις ένα πιο extreme μακιγιάζ λόγω της ημέρας! Μπορείτε να δείτε ταινίες, να παίξετε επιτραπέζια ή απλώς να… χαζολογήσετε μέχρι το πρωί!

Ψήσε στο σπίτι!

Μπορεί ο καιρός να μην είναι ιδανικός για barbecue, αφού ειδικά το βράδυ θα κάνει κρύο, αλλά μπορείς να ψήσεις στο σπίτι. Αν έχεις barbecue, μαζευτείτε στο μπαλκόνι με τα μπουφάν και τις σόμπες σας! Αν έχεις τζάκι και δεν σε ενοχλεί η τσίκνα, μπορείτε να ψήσετε εκεί! Αλλιώς, βολευτείτε με τον απλό φούρνο του σπιτιού ή την ηλεκτρική ψηστιέρα αν υπάρχει! Το concept είναι να μαζευτείτε όλοι μαζί και να… δοκιμάσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες! Κάτι σαν… φιλικό Master Chef! Δεν ξέρω αν θα φάτε, σίγουρα όμως θα γελάσετε!

Αντι- Τσικνοπέμπτη

Αν είσαι vegetarian ή φιλο- vegetarian, μπορείς να αντιδράσεις στο έθιμο με μια υγιεινή εξόρμηση στο γυμναστήριο! Ενώ οι άλλοι θα καταναλώνουν άχρηστες θερμίδες, εσύ θα “χτυπιέσαι” στους ρυθμούς της μουσικής και θα χάνεις λίπος και βάρος! Αν θες να το ρίξεις μετά λίγο έξω, μπορείς να παραγγείλεις κανένα χορτοφαγικό… φαλάφελ!

Βγείτε έξω κι όπου σας βγάλει!

Δεν είναι ανάγκη να έχετε κλείσει για να πάτε κάπου ούτε να πάτε κάπου που θα σερβίρει ντε και καλά μόνο κρέας! Υπάρχουν πολύ ωραία παρείστικα μέρη σε όλες τις γειτονιές. Μπορείτε να πάτε στο στέκι σας ή στο τσιπουράδικο – μεζεδοπωλείο της γειτονιάς. Ή της γειτονιάς των κολλητών σας! Ακόμα και σε ένα σουβλατζίδικο! Καλή παρέα να υπάρχει… Και αν θέλετε να… ντυθείτε αποκριάτικα ή να έχετε κάποια αποκριάτικα αξεσουάρ, θα γελάσετε ακόμα περισσότερο! Όχι μόνο εσείς αλλά και οι γύρω σας!

Πάρτι!!!

Για τους πιο… αποκριάτικους τύπους, υπάρχουν πάντα και τα πάρτι που… παίζουν! Είχες τσεκάρει αφίσα στη σχολή τις προάλλες αλλά δεν της έδωσες σημασία; Καιρός να μασκαρευτείς όπως όπως και να πας στο πάρτι! Δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις εκεί στο χαλαρό αποκριάτικο κλίμα! Εννοείται ότι δεν πας μόνη σου σε τέτοιες εκδηλώσεις και γιατί δεν θα ξέρεις κανέναν αλλά και για λόγους ασφαλείας! Ιδανικά μαζευτείτε πολλοί για τον χαβαλέ!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τσικνοπέμπτη 2019: Πού θα φάτε καλό κρέας στην Αττική;

Εντυπωσιακές diy αποκριάτικες εμφανίσεις της τελευταίας στιγμής!

Τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά μακιγιάζ για τις Απόκριες και όχι μόνο!

Μεταμορφώσου σε Bratz Doll για τις απόκριες!

Απόκριες: Ιδέες για κοστούμια που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου!

 

 

 

Σχετικά άρθρα