Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 28/02

Ο Φλεβάρης τελειώνει δυναμικά και θα καλωσορίσουμε την Άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο! Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, φέρνει νίκες, επίτευξη στόχων και εκπλήρωση επιθυμιών στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αναλογίσου λοιπόν, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις τώρα! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Να προτιμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου. Επιπλέον, νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παλαιότερα παρεξηγήσεις ή τσακωμοί!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, φίλε Δίδυμε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Δραστηριοποιήσου δυναμικά και έξυπνα, ώστε να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που επιθυμείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, σου δίνουν σήμερα άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, αγαπητέ Καρκίνε! Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις και πάλι την αισιοδοξία σου! Η κοινωνικότητα σου, θα είναι ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που στοχεύεις!

ΛΕΩΝ: Η τύχη είναι σίγουρα σήμερα με το μέρος σου φίλε Λέοντα, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τώρα τα μεγάλα σου «θέλω», χρησιμοποιώντας και εκμεταλλευόμενος την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη και αδιαμφισβήτητη γοητεία, σε ότι κι κάνεις σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σε ωθήσει την σημερινή ημέρα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου! Επίσης, θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα άτομο, που είχατε απομακρυνθεί! Αν για παράδειγμα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν, μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα μπορεί να λυθεί, μία και καλή!

ΖΥΓΟΣ: Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη αγαπητέ Ζυγέ, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις τώρα, να κάνεις θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Πάρε αποφάσεις και λάβε δράση, φροντίζοντας τον εαυτό σου και άρπαξε ευκαιρίες ώστε να ομορφύνεις, να λάμψεις και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά! Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την εύνοια της σημερινής ημέρας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, υπόσχεται σε σένα φίλε Σκορπιέ, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και άπειρη λάμψη, έρχονται και σε ανανεώνουν στο έπακρο! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και απόλυτα τυχερός! Αν μη τι άλλο, έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, «ανεβαίνεις» κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς με ευκολία πλέον και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές, τώρα που θα έχεις την εύνοια! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες! Μία χαρούμενη είδηση έρχεται μέσα στην ημέρα και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά την παρούσα περίοδο! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, θα είναι ευχάριστη και ευνοημένη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου -Άρη, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα περίμενες και ήθελες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν απλά επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για δογματική συμπεριφορά σε διαπροσωπικές σχέσεις!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου -Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις διορθώνονται, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται ξαφνικά! Είσαι αξιοθαύμαστα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μην φοβάσαι για τίποτα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 28/02

Σχετικά άρθρα