Ν. Κοκλώνης: «Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω τίποτα να φάω»

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε χθες βράδυ στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τον υποδέχεται και να μιλούν επί παντός του επιστητού. Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν στην πορεία του Mr. Travel και αναφορά έγινε στο επιχειρηματικό του παρελθόν.

“Μαθαίνω από τα λάθη μου”

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στην επιλογή του να «αφήσει» τον επιχειρηματικό κόσμο, μετά από όσα είχαν συμβεί. «Δεν είμαι όπως ήμουν οικονομικά αλλά δεν με νοιάζει, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ευτυχισμένος με τις εκπομπές. Όταν έγινε αυτό με την εταιρεία μου έφυγαν όλοι από δίπλα μου. Σήμερα έχω πέντε φίλους και χίλιους γνωστούς. Βέβαια αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις κι εγώ έκανα πολλά. Εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου, ήμουν λίγο ανώριμος όταν είχα βγει στους καλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου, ήταν λίγο νωρίς, αν ερχόταν τώρα ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα», σημείωσε.

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε

Εκτός αυτού όμως εξήγησε πως φοβάται να βιώσει ξανά όλα όσα συνέβησαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Αναλυτικά, δήλωσε «Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω. Προτιμώ λίγα και καλά και συνετά όλα θα γίνουν. Φοβάμαι. Πιο πολύ από τα πουλιά φοβάμαι να κάνω κάτι γιατί ξέρω ότι θα πάει καλά, αλλά μετά αν πέσει πάλι; Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά αυτό που αντιμετώπισα τότε».

Ανάμεσα σε άλλα αναφορά έκανε και στις σκέψεις του να… αυτοκτονήσει!

«Είχα σκεφτεί να βάλω τέλος στη ζωή μου. Είμαι στο γραφείο της εταιρείας, στη Νέα Υόρκη, βλέπω το Central Park, και έλεγα “τι θα κάνω; Θα γυρίσω στην Ελλάδα φτωχός; Ντρέπομαι! Καλύτερα να πεθάνω”. Ήμουν στον 32ο όροφο… Κοίταγα από κάτω, ξανακοίταγα, ξανακοίταγα… Κατεβαίνω στον 3ο που ήταν τα άλλα γραφεία και λέω στα παιδιά ότι δεν είμαι στα καλύτερά μου και έρχεται η αδερφή μου και μου λέει “να σου πω, τα είχες και πριν; Μόνος σου δεν τα έκανες; Θα τα ξανακάνεις”. Και είπα ότι θα… ξανασηκωθώ και θα τα κάνω», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του It’s Show Time.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη στον Αρναούτογλου εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=EIXIxTnQZ0I

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νίκος Κοκλώνης: Ο Mr Airfast Tickets που από τις Ferrari και τα 40.000 τη βραδιά στον Παντελίδη έφτασε στο λουκέτο

Νίκος Κοκλώνης: Με ποιους celebrities γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Mr Travel (φωτός και βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα