Περιδέραιο με αληθινά διαμάντια 141 ετών φορούσε η Lady Gaga στα Όσκαρ!

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τα Όσκαρ 2019 αλλά ακόμα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Και φυσικά τα βλέμματα είναι ακόμα στραμμένα στο… τρυφερό δίδυμο Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ που μας μάγεψαν με την ερμηνεία του “Shallow”, του βασικού τραγουδιού της ταινίας “A star is born”.

Και ενώ όλοι αναρωτιούνται αν είναι μαζί και στη ζωή οι δυο πρωταγωνιστές, η Lady Gaga, συγκλονισμένη από το Όσκαρ που έλαβε και τη συνεργασία με τον Κούπερ και τους υπόλοιπους συντελεστές, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με το περιδέραιο που φορούσε εκείνη τη βραδιά.

Το φορούσε η Audrey Hepburn στο “Breakfast at Tiffany’s”!

Όπως αποκάλυψε η Lady Gaga, η τελευταία που φόρεσε αυτό το κόσμημα ήταν η Audrey Hepburn στη θρυλική ταινία “Breakfast at Tiffany’s”. Μεγάλη τιμή για την εκκεντρική τραγουδίστρια, που ευχαριστεί μέσω της ανάρτησής της την εταιρεία Tiffany and co που της παραχώρησαν αυτό το περιδέραιο για την κορυφαία βραδιά της ζωής της! Το κεντρικό διαμάντι είναι 141 ετών!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

For the Oscars, @tiffanyandco offered to go into their vault and let me wear their iconic, 141-year-old Tiffany diamond. The last person to wear this was Audrey Hepburn while promoting Breakfast at Tiffany’s ???? It was an honor to wear it and made my unforgettable night even more special.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Με ένα μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα Alexander McQueen, τα μαλλιά δεμένα κότσο και ένα εντυπωσιακό περιδέραιο στο λαιμό, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πρώτο Όσκαρ της ζωής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A moment in my life I will never forget. My whole artistic journey flashed before my eyes. Thank you to the Academy and to the gentlemen who wrote and performed this song with me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τελικά τα έχουν ο Κούπερ με την Gaga; Τι απαντά η Ιρίνα Σάικ;

Κούπερ – Lady Gaga: Βλέμματα, αγγίγματα, αγκαλιές και στο after party των Oscars!…

Γιατί η Lady Gaga είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Όσκαρ 2019;

 

 

Σχετικά άρθρα