Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έκανε ο Ροδίτης 3 μέρες μετά το έγκλημα;

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δράση των δύο κατηγορουμένων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με τα οποία ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σα να μη συμβαίνει τίποτα.

«Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Το νέο ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης έρχεται μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR η δημοσιογράφος, Τασούλα Παπανικολάου, σύμφωνα με τις οποίες ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μετά τη δολοφονία της Ελένης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρχές εντόπισαν DNA Ροδίτη και Αλβανού τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια.

Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από ένα χρόνο με τη δολοφονία της σχετίζονται. Για πρώτη φορά ο πατέρας της αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι εκείνο το βράδυ ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις αρχές αν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται. Αν Έλληνας ή Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της.

Πηγή: news247.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το χρονικό της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας που την πέταξαν ζωντανή στα βράχια – Οι αντιφατικές καταθέσεις, τα παρακάλια και το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι φερόμενοι ως δράστες;

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»: Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους

 

Σχετικά άρθρα