5 εύκολες αλλά εντυπωσιακές ιδέες μακιγιάζ για βραδινή έξοδο!

Έχεις κανονίσει να βγεις το βράδυ και δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να επιλέξεις για να… εντυπωσιάσεις τα πλήθη; Δεν χρειάζεσαι να είσαι make up artist για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look! Αρκεί να βάλεις την τέχνη σου, να κάνεις κάποιες δοκιμές, να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα και… εργαλεία! Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Δες παρακάτω 5 διαφορετικές προτάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις!

Έντονα Χείλη!

Όλοι οι make up artist λένε ότι όταν τονίζεις τα χείλη σου πρέπει τα υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι ισορροπημένο για να τραβάνε τα βλέμματα τα χείλη σου! Οπότε κάνε ένα nude στα μάτια σου και δώσε… ένταση στα χείλη με έντονα χρώματα: κόκκινο ή φούξια! Αυτό το βάψιμο είναι σικ, απλό και εντυπωσιακό και ταιριάζει πολύ σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

Έντονο βλέμμα σε μεταλλικές αποχρώσεις!

Επίλεξε μια μεταλλική σκιά, σε απόχρωση του χρυσού ή του πορτοκαλί-ροδακινί που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και ειδικά σε όσες έχουν καστανά και πράσινα μάτια! Βάλε πρώτα μια βάση και στη συνέχεια άπλωσε όλη τη σκιά σε όλο το μάτι για πολύ έντονο βλέμμα! Εδώ κάνουμε focus στο βλέμμα, οπότε δεν χρειάζεται έντονο κραγιόν! Και φυσικά μην ξεχάσεις να δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες σου με μαύρη μάσκαρα!

Έντονο eyeliner με κόκκινο κραγιόν!

Τόνισε τη γραμμή στα βλέφαρα ιδανικά με ένα eyeliner! Αν δεν είσαι τόσο καλή στο να φτιάχνεις ίσιες γραμμές, τότε μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ και εδώ! Το look αναδεικνύεται με ένα κόκκινο κραγιόν!

Cat-eye μακιγιάζ για πιο σέξι εμφανίσεις!

Μια παραλλαγή του προηγούμενου με πιο έντονο βλέμμα και πιο… γατίσια γραμμή πάνω από τα βλέφαρα, τα οποία φροντίζεις να τονίσεις και με μια σκιά σε μεταλλικές αποχρώσεις! (λατρεύουμε το ροζ)! Για κραγιόν κινήσου στο χρώμα της σκιάς!

Χρωματιστό smokey!

Αν το κανονικό smokey μπορεί να σου προσθέτει χρόνια, ένα χρωματιστό smokey κάνει το βλέμμα σου πιο ανάλαφρο, φρέσκο και νεανικό! Λατρεύουμε το smokey σε αποχρώσεις του μωβ. Το μωβ smokey χρειάζεται και μερικές πινελιές ροζ για να αναδειχθεί, ειδικά σε καστανά και πράσινα μάτια! Άλλη πιο τολμηρή smokey απόχρωση: το κόκκινο!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δες βήμα – βήμα πώς να πετύχεις το τέλειο smokey eyes μακιγιάζ!

Tutorial για τα πιο λαμπερά gold smokey eyes!

Τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά μακιγιάζ για τις Απόκριες και όχι μόνο!

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

 

 

 

Σχετικά άρθρα