To σεξ της Τσικνοπέμπτης! Η στάση «κάρβουνο» και πώς θα την κάνεις…

Ιδιαίτερη μέρα η Τσικνοπέμπτη, κατά την οποία εκτός από το καλό φαγητό με κρέας στα κάρβουνα, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και το καλό σεξ!

Ε, ναι! Κακά τα ψέματα, Τσικνοπέμπτη χωρίς σεξ, είναι μηλόπιτα χωρίς μήλα, οπότε καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην φας πολύ, για να μπορέσεις να… φας και μετά. Εκτός από το ευχάριστο της υπόθεσης, θα πρέπει να δεις και την ωφέλιμη πλευρά της καθώς ως γνωστόν με το έντονο σεξ μπορείς να κάψεις τις θερμίδες που έχεις πάρει!

Ποια στάση να κάνεις;

Η ιδανική στάση, λοιπόν, και λόγω της ημέρας είναι η στάση «κάρβουνο»! Τι είναι, όμως, και γίνεται η συγκεκριμένη στάση; Στην στάση «κάρβουνο» απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και σχετικά δυνατά σώματα και από τους δύο, αφού με τον καλό σου θα έρθεις σε επαφή με έναν μάλλον ανορθόδοξο, αλλά απολαυστικό και για τους δυο σας, τρόπο.

Ο καλός σου κάθεται αναπαυτικά σε μια – κατά προτίμηση – πολυθρόνα με μπράτσα ή χωρίς. Καρέκλα μπορείς να επιλέξεις σαν έσχατη λύση, εφόσον δεν έχεις πολυθρόνα στον χώρο που βρίσκεστε. Εσύ έρχεσαι και βάζεις τις φτέρνες σου, αριστερά και δεξιά στους μηρούς του, με ην πλάτη ίσια και χαμηλώνοντας τη λεκάνη σου, μέχρι το άνοιγμα του κόλπου σου να συναντήσεις το πέος του συντρόφου σου.

Καθώς κάθεσαι επάνω του και η διείσδυση είναι σε πλήρη εξέλιξη, πάρε κλίση προς το πρόσωπό του, ώστε το στήθος σου να έρθει στο ύψος του στόματός του. Με τον τρόπο αυτόν τον διευκολύνεις, παράλληλα με τη διείσδυση, να σε «θηλάζει», χαρίζοντάς σου μια ξεχωριστή αίσθηση που κατά πάσα πιθανότητα, θα καταλήξει σε οργασμό δικό σου!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι ειδικοί αποφάσισαν: ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη στάση στο σεξ!

Αυνανίσου στην πολυθρόνα σου!

 

Σχετικά άρθρα