Το… μυστικό της φύσης για τέλειο δέρμα!

Το Ελληνικό φυσικό, ξηρό λάδι σώματος με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, για τη γυναίκα και τον άνδρα, βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος & στην επαναφορά της χαμένης ζωτικότητάς του ενώ ενυδατώνει, συσφίγγει & συμβάλει στην καλή υγεία της επιδερμίδας.

Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση του δέρματος, ενώ τα έλαια από κουκούτσια βερίκοκου, πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, έχουν ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Τα έλαια των κουκουτσιών σταφυλιού, συσφίγγουν & χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με τα αρώματα ροδιού και μανόλιας που χαλαρώνουν και ηρεμούν σώμα και πνεύμα.

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση από τη σύγχρονη οικογένεια αφού δεν αφήνει λεκέδες, απορροφάται εύκολα, δεν περιέχει parabens & χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το φυσικό, ξηρό λάδι σώματος με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 250ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Δίκτυο καταστημάτων MY MARKET, Φαρμακεία κλπ).

Το φυσικό, ξηρό λάδι σώματος με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE, διατίθεται από την εταιρεία Nature Hellas Care Products η οποία έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας βιολογικά & φυσικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης.

Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της Nature Hellas Care Products, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα της, ενώ δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας της Nature Hellas Care Products, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal).

Nature Care Products

www.enature.gr

T: +30 213 0351222-3

Σχετικά άρθρα