Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 01/03

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Απέφυγε συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρορμητισμό και νευρικότητα, κυρίως σε διαπροσωπικές επαφές και συναντήσεις, αφού θα εκτεθείς γιατί θα «βγάλεις» τον λάθος εαυτό σου! Σταθερές σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου, θα αντιμετωπίσουν αρκετές ανατροπές, εντάσεις και κάποια απρόσμενα αρνητικά γεγονότα που μπορεί να φέρουν ρήξεις, γι’αυτό μείνε όσο μπορείς ήρεμος!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, θα χρειαστεί σήμερα να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Περιόρισε οπωσδήποτε τον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σου, αν δεν θες να πέσεις σε λάθη και σε λόγια, που αργότερα θα μετανιώσεις! Προσοχή επίσης χρειάζονται οι μετακινήσεις σου! Οργάνωσε καλύτερα τα ταξίδια σου ή τις εκδρομές σου και φρόντισε να έχεις ηρεμία και υπομονή στην οδήγηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, θα χρειαστεί σήμερα να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Περιόρισε οπωσδήποτε τον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σου, αν δεν θες να πέσεις σε λάθη και σε λόγια, που αργότερα θα μετανιώσεις! Προσοχή επίσης χρειάζονται οι μετακινήσεις σου! Οργάνωσε καλύτερα τα ταξίδια σου ή τις εκδρομές σου και φρόντισε να έχεις ηρεμία και υπομονή στην οδήγηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επηρεάζει αρνητικά κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές ή συναντήσεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, λάθος συμπεριφορές και νευρικότητα και που θα φέρουν ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Εσύ οφείλεις λοιπόν, να παραμείνεις ψύχραιμος απέναντι σε οποιαδήποτε ανατροπή, να αποβάλλεις τάσεις εγωισμού και προκλητικότητας, όπως και να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για αλλαγές που δεν περιμένεις!

ΛΕΩΝ: Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επηρεάζει αρνητικά κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές ή συναντήσεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, λάθος συμπεριφορές και νευρικότητα και που θα φέρουν ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Εσύ οφείλεις λοιπόν, να παραμείνεις ψύχραιμος απέναντι σε οποιαδήποτε ανατροπή, να αποβάλλεις τάσεις εγωισμού και προκλητικότητας, όπως και να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για αλλαγές που δεν περιμένεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φίλε Παρθένε, ίσως αισθανθείς πως θες να ξεφύγεις από τα «πρέπει» σου, την σοβαροφάνεια σου και τους κανόνες σου! Αυτό ναι μεν είναι καλό, όμως φρόντισε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και επιπολαιότητες, που θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα και ορισμένες έκρυθμες και νευρικές καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες. Για το λόγο αυτό, απέφυγε έπαρση και εγωισμό!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή! Η όψη αυτή, θα πλήξει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων και καταστάσεων, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και καυγάδες. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους όσο γίνεται και να μην προκαλείς με τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα, τους ανθρώπους που αγαπάς, ιδίως για προβλήματα που έχουν ξεπεραστεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή! Η όψη αυτή, θα πλήξει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων και καταστάσεων, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και καυγάδες. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους όσο γίνεται και να μην προκαλείς με τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα, τους ανθρώπους που αγαπάς, ιδίως για προβλήματα που έχουν ξεπεραστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή! Η όψη αυτή, θα πλήξει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων και καταστάσεων, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και καυγάδες. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους όσο γίνεται και να μην προκαλείς με τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα, τους ανθρώπους που αγαπάς, ιδίως για προβλήματα που έχουν ξεπεραστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πολλές στιγμές θα έρθεις στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται τώρα, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου, χωρίς λόγο! Εσύ, ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις, μείνε προσγειωμένος και ψύχραιμος και σε καμία περίπτωση, μην αντιδράς παρορμητικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πολλές στιγμές θα έρθεις στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται τώρα, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου, χωρίς λόγο! Εσύ, ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις, μείνε προσγειωμένος και ψύχραιμος και σε καμία περίπτωση, μην αντιδράς παρορμητικά!

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πολλές στιγμές θα έρθεις στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται τώρα, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου, χωρίς λόγο! Εσύ, ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις, μείνε προσγειωμένος και ψύχραιμος και σε καμία περίπτωση, μην αντιδράς παρορμητικά!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 01/03

Σχετικά άρθρα