Αλέξης Γεωργούλης: «Έφτασα κοντά στον θάνατο» (βίντεο)

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε χθες βράδυ στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για άγνωστα περιστατικά του παρελθόντος. Ανάμεσα σε αυτά, μοιράστηκε τα δύο σοβαρά τροχαία που είχε με τη μηχανή του στο «Είσαι το ταίρι μου».

«Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στο θάνατο. Το ένα ήταν όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”, συνέβη στην Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι, εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δεν θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το ξέρω.

Πήγα για ακτινογραφία και στο νοσοκομείο καταρρέω. Με φορείο με πήγαν για υπέρηχο, είδε η νοσοκόμα ότι κάτι συμβαίνει και αμέσως πήγαν να με βάλουν στο χειρουργείο. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας άνθρωπος από την παραγωγή στο ΚΑΤ και είπε ότι επειδή έχω ιδιωτική ασφάλιση να με πάνε σε ένα καλύτερο νοσοκομείο. Και του είπε ο γιατρός ότι “τον προλαβαίνουμε δεν τον προλαβαίνουμε και θέλετε να τον πάτε άλλου;”», εξομολογήθηκε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ατύχημα που είχε, αποκάλυψε: «Είχα χτυπήσει με τη μούρη και γι’ αυτό έχω στραπατσαρισμένη μύτη. Έσπασα τη μεσαία ακίδα στον πρώτο αυχενικό που είναι τετραπληγία αυτό. Φορούσα κράνος και γι’ αυτό σώθηκα. Στην πρώτη δεν φορούσα. Είχε διαλυθεί η μύτη, είχε κοπεί ο στερνοκλειδομαστοειδής και κάποιες άλλες εκδορές, αλλά ήταν σαν να πήγε να με αποκεφαλίσει το κράνος. Ευτυχώς δεν μου έχουν αφήσει κουσούρια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Γεωργούλης: Πόσα χρόνια έχει να κάνει σχέση;

Ανεβαίνει τελικά το «Ζητείται ψεύτης». Ποιος ηθοποιός – έκπληξη αντικαθιστά τον Σεφερλή;

 

 

Σχετικά άρθρα