Αρχική / Σχέσεις / Την έχασα από δικό μου λάθος, όμως τη θέλω όσο τίποτα άλλο…
xathike-erotiki-entasi-prepei-na-xoriso

Ο 24χρονος Λεωνίδας ρωτά

Την έχασα από δικό μου λάθος, όμως τη θέλω όσο τίποτα άλλο…

Έχω χωρίσει εδώ και 2 μήνες με τη σύντροφό μου και ο χωρισμός μας  οριστικοποιήθηκε πριν 3 μέρες όταν και βγήκαμε.

Η κοπέλα έλειπε Αυστραλία 40 μέρες και μετά είχαμε εξεταστική, οπότε ο χρόνος για να μπορέσουμε να τα πούμε ήταν πριν 3 μέρες. Η συνάντηση μπορώ να πω ότι πήγε καλά, ωστόσο στην ερώτηση μου πότε θα ξαναβρεθούμε μου απάντησε δεν υπάρχει λόγος να ξαναβρούμε.

Σε μια δεύτερη παρόμοια ερώτηση μου αν είναι σίγουρη και αν είναι η τελευταία φορά που τη βλέπω μου είπε ναι αν και μπορεί να βρεθούμε σε καμία ορκωμοσία…

Ο λόγος χωρισμού μας ήταν κυρίως ο ατίθασος, επιπόλαιος και νευρικός χαρακτήρας μου. Η κοπέλα είχε προβλήματα άλλης φύσεως και εγώ την φόρτωνα με τις δικές μου τρελές…

Υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούμε; Την θέλω όσο τίποτα. Όλο αυτό το διάστημα έχω αλλάξει ριζικά και θέλω να κάνω μια νέα αρχή πάνω σε γερές βάσεις…

Πότε μπορώ να επικοινωνήσω και να επιδιώξω ένα ακόμα ραντεβού;

Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Νίκος Βαμβακάρης:

Αγαπητέ αναγνώστη,

εφόσον θέλετε να επικοινωνήσετε, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, και πάλι με το πρόσωπο που σας απασχολεί θα ήταν σημαντικό να κάνετε κάποιες αλλαγές, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε ήρεμα και κατανοητά τα συναισθήματα σας και να γίνετε και πιο προσιτός  στην κοπέλα που σας ενδιαφέρει. Αυτό βέβαια περιλαμβάνει να ακούσετε και τη δίκη της πλευρά και να την κατανοήσετε.

Είναι σίγουρο ότι για να κάνετε μία νέα αρχή θα πρέπει πρώτα η επικοινωνία να ξεκινήσει από τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να μπορέσετε να χτίζετε πάνω σε νέες γερές βάσεις και την επικοινωνία σας με τους άλλους.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε μόνος είτε με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχικής υγείας που θα σας βοηθήσει στο να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να πάρετε νέες ευκαιρίες για επικοινωνία από τους ανθρώπους τους οποίους επιθυμείτε αλλά κυρίως για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα δικά σας συναισθήματα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χωρισμός από μακροχρόνια σχέση: Πώς να τον διαχειριστείτε;

Χωρισμός και ενοχές: «Μήπως έπρεπε να δώσω μία ευκαιρία»;

Χωρισμός ή επαναπροσδιορισμός; Αν χάσατε το κοινό σας μονοπάτι υπάρχει τρόπος να το ξαναβρείτε…

Χωρισμός: Η μεγάλη διαφορά μιας μακροχρόνιας σχέσης και μιας σύντομης!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X