MasterChef: Οι λυγμοί της Λιζ και η ειρωνεία της Σπυριδούλας

Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν οι δυο παίκτες του MasterChef που διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο τέλος της διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας κλήθηκαν να αντιγράψουν στο πιάτο του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, οι κριτές και ο guest chef έκριναν ότι αυτός που πρέπει να φύγει είναι ο Αλέξανδρος.

Το πιάτο του παίκτη συγκέντρωσε πολύ χαμηλή βαθμολογία και πήρε κακή κριτική, πράγμα που προβλημάτισε κριτές και παίκτες. Ο Αλέξανδρος ήταν από τα φαβορί του διαγωνισμού, αφού ήταν ανάμεσα στους «δυνατούς» παίκτες.

Μάλιστα, ο μέντοράς του, Πάνος Ιωαννίδης ,φεύγοντας του είπε «Θεωρούμε ότι φεύγεις πολύ νωρίς, πιστεύω ότι θα έχεις μια λαμπρή πορεία», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόσθεσε «χάνει και το MasterChef από την αποχώρησή σου».

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος ζήτησε συγγνώμη για το πιάτο που παρουσίασε, ενώ την ίδια στιγμή στο σπίτι, παρά τον ενθουσιασμό των παικτών για την επιστροφή της Σπυριδούλας, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το πώς ένας τόσο καλός παίκτης έβγαλε τόσο κακό πιάτο και ο προβληματισμός ήταν εμφανής.

Πολύ δράμα είχε η χθεσινή ψηφοφορία του MasterChef για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα τη στιγμή που ψήφιζε τον Αλέξανδρο Τσιουκάρη και τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να βγάλει μια πολύ σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων, εσύ είσαι αρχηγός με αρχές και συνείδηση, δέχεσαι την ευθύνη. Με πολύ βαριά καρδιά σου δίνω την ψήφο μου», είπε κλαίγοντας η Λιζ.

«Σε ποιο ουράνιο και τόξο, να πω εγώ, τα έχει δει αυτά; Ποιες σκοτεινές πλευρές;», είπε η Σπυριδούλα.

Πηγή: star.gr, peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα