Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/03

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και είμαστε πιο φιλικοί, πιο ομαδικοί, πιο ανθρώπινοι! Παράλληλα όμως είμαστε και πιο ανεξάρτητοι, προκλητικοί και νευρικοί! Όπως και να’χει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, σήμερα παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κοιτάξεις μπροστά και είσαι έτοιμος να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πράξη και να υλοποιηθούν! Η φιλία είναι ο πρωτεύον τομέας για την σημερινή ημέρα, αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά στις επαφές με τους φίλους σου! Τα προβλήματα της ημέρας αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα είσαι εμφανώς δυναμικός, σίγουρος για τον εαυτό σου και περήφανος! Οι άλλοι πραγματικά σου δείχνουν με κάθε τρόπο τον σεβασμό τους και εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο, ιδίως μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και καλή φήμη, αφού την σημερινή ημέρα, αυτό είναι το προσωπικό σου μέτρο της δικής σου σημαντικότητας. Είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πως να δουλέψεις για να τους πετύχεις πλέον! Προβάλλεσαι πετυχημένα κοινωνικά, όπως επίσης κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση των γύρων σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, σήμερα σε διακατέχει μία ταξιδιάρικη διάθεση κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά! Η ανάγκη σου για μάθηση είναι πιο μεγάλη από ποτέ και παράλληλα, την μεταδίδεις στους άλλους με ευκολία, μέσα από πολλές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως όλοι θαυμάζουν το οξυδερκές μυαλό σου, το χιούμορ σου και το πλούσιο επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ασχολείσαι με χόμπι και πολλά ενδιαφέροντα, ενδεχομένως καθόλου συνηθισμένα! Η αισιοδοξία σου μόλις επανήλθε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είσαι περισσότερο από ποτέ διαισθητικός και διορατικός, αγαπητέ Καρκίνε! Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους, δύσκολα εμπιστεύεσαι, αλλά επιπλέον εσύ μπορείς, μένοντας αποστασιοποιημένος, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του άλλου, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε σένα! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι και ασχολείσαι κυρίως με το πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο είσαι αποδεκτός από εκείνους! Βέβαια, λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και των κοινωνικών σου ικανοτήτων, θα το πετύχεις πολύ εύκολα αυτό! Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα φίλε Παρθένε, έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και είναι σαν να ανταγωνίζεσαι, εσένα τον ίδιο! Επιπλέον απαιτήσεις όμως, έχεις και από τους άλλους, σε βαθμό ορισμένες φορές, να ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και έτσι να προκαλείς λάθος εντυπώσεις στους άλλους! Αφού λοιπόν, αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και τους εξυπηρετείς ή τους φροντίζεις, απέφυγε την περίσσια κριτική στους γύρω σου! Όπως και να ‘χει, βρες χρόνο για να κακομάθεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με και με τις δικές σου επιθυμίες!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, βγάζεις το παιδί από μέσα σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Έχεις ιδιαίτερα βελτιωμένη διάθεση και θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Ετοιμάσου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να είσαι κοινωνικά περιζήτητος και δημοφιλής! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις το επίκεντρο και ο πρωταγωνιστής της ημέρα! Φρόντισε μόνο, να μείνεις ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές επαφές σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα φίλε Σκορπιέ, θα απολαύσεις τον συναισθηματισμό από τους αγαπημένους σου! Θα πάρεις μπόλικη, βαθιά και ουσιαστική αγάπη κι αυτό δεν αφορά μόνο τα κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς και έχεις δίπλα σου! Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού την σημερινή ημέρα και έτσι μάλλον να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές! Προσφέρεις, αλλά και λαμβάνεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις στο έπακρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις! Πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που επιφέρει τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο σου. Έρχονται σίγουρα ευχάριστες εναλλαγές στη ζωή σου, δεν θα πλήξεις ούτε στιγμή και όλες σου οι μετακινήσεις θα είναι επιτυχημένες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, καταφέρνεις να αισθανθείς επιτέλους ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα και ουσιαστική εύνοια! Είσαι ικανοποιημένος και ήρεμος, με τα αποκτήματα σου και τώρα, αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και την ήρεμη δύναμή σου. Στις διαπροσωπικές σου επαφές, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες και την γνώμη σου και επιπλέον, διαθέτεις ισχυρή υπομονή και έντονη πειθώ στον λόγο σου! Σταθεροποιείς καταστάσεις και «βάζεις άγκυρα» σε σημαντικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητος! Όλοι θα θέλουν να σε έχουν δίπλα τους και θα δεις πως θα σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου! Βρίσκεις τρόπους να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Ξέρεις πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου, τα “θέλω” σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς. Διακρίνεσαι από γοητεία, αλλά και από αρκετό εγωκεντρισμό, γι’αυτό βρες τις σωστές ισορροπίες!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου ηρεμία και στην προσφορά σου, στους άλλους! Θες να κάνεις το καλό στους γύρω σου και να βοηθήσεις όσο μπορείς και μάλιστα μέσα από τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις, θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση! Επιπλέον, στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό και καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες, ανασφάλειες και άγχη πιο εύκολα τώρα! Ιδανική μέρα για να κινητοποιηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα