Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 04/03

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας μαζί του σχέδια για τη σχέση σας. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφός σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που σε διακατέχει θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, που θα σας προσκαλέσει σε μια βραδινή έξοδο. Μην τη χάσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

ΛΕΩΝ: Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι και ασχολείσαι κυρίως με το πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο είσαι αποδεκτός από εκείνους! Βέβαια, λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και των κοινωνικών σου ικανοτήτων, θα το πετύχεις πολύ εύκολα αυτό! Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα φίλε Παρθένε, έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και είναι σαν να ανταγωνίζεσαι, εσένα τον ίδιο! Επιπλέον απαιτήσεις όμως, έχεις και από τους άλλους, σε βαθμό ορισμένες φορές, να ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και έτσι να προκαλείς λάθος εντυπώσεις στους άλλους! Αφού λοιπόν, αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και τους εξυπηρετείς ή τους φροντίζεις, απέφυγε την περίσσια κριτική στους γύρω σου! Όπως και να ‘χει, βρες χρόνο για να κακομάθεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με και με τις δικές σου επιθυμίες!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, βγάζεις το παιδί από μέσα σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Έχεις ιδιαίτερα βελτιωμένη διάθεση και θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Ετοιμάσου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να είσαι κοινωνικά περιζήτητος και δημοφιλής! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις το επίκεντρο και ο πρωταγωνιστής της ημέρα! Φρόντισε μόνο, να μείνεις ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές επαφές σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα φίλε Σκορπιέ, θα απολαύσεις τον συναισθηματισμό από τους αγαπημένους σου! Θα πάρεις μπόλικη, βαθιά και ουσιαστική αγάπη κι αυτό δεν αφορά μόνο τα κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς και έχεις δίπλα σου! Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού την σημερινή ημέρα και έτσι μάλλον να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές! Προσφέρεις, αλλά και λαμβάνεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις στο έπακρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις! Πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που επιφέρει τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο σου. Έρχονται σίγουρα ευχάριστες εναλλαγές στη ζωή σου, δεν θα πλήξεις ούτε στιγμή και όλες σου οι μετακινήσεις θα είναι επιτυχημένες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, καταφέρνεις να αισθανθείς επιτέλους ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα και ουσιαστική εύνοια! Είσαι ικανοποιημένος και ήρεμος, με τα αποκτήματα σου και τώρα, αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και την ήρεμη δύναμή σου. Στις διαπροσωπικές σου επαφές, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες και την γνώμη σου και επιπλέον, διαθέτεις ισχυρή υπομονή και έντονη πειθώ στον λόγο σου! Σταθεροποιείς καταστάσεις και «βάζεις άγκυρα» σε σημαντικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητος! Όλοι θα θέλουν να σε έχουν δίπλα τους και θα δεις πως θα σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου! Βρίσκεις τρόπους να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Ξέρεις πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου, τα “θέλω” σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς. Διακρίνεσαι από γοητεία, αλλά και από αρκετό εγωκεντρισμό, γι’αυτό βρες τις σωστές ισορροπίες!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου ηρεμία και στην προσφορά σου, στους άλλους! Θες να κάνεις το καλό στους γύρω σου και να βοηθήσεις όσο μπορείς και μάλιστα μέσα από τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις, θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση! Επιπλέον, στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό και καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες, ανασφάλειες και άγχη πιο εύκολα τώρα! Ιδανική μέρα για να κινητοποιηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους!

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/03

Σχετικά άρθρα