Σοκαρισμένοι οι Prodigy από τον θάνατο του Keith Flint

Συγκλονισμένα είναι τα μέλη του γκρουπ «The Prodigy» από την είδηση του ξαφνικού χαμού του frontman Κιθ Φλιντ, που βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του.

«Σοκαρισμένοι και λυπημένοι σας επιβεβαιώνουμε ότι πέθανε ο αδελφός και καλύτερός μας φίλος Keith Flint», γράφει η ανακοίνωση των «The Prodigy», και συνεχίζει: «Ένας πραγματικός πρωτοπόρος, νεωτεριστής και ένας θρύλος. Θα μας λείψει. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτικότητα όλων όσων έχουν επηρεαστεί».

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατός του Keith Flint

Στην ανάρτησή τους στο Instagram επιβεβαιώνουν ότι ο Keith Flint έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο Σαββατοκύριακο και επομένως ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The news is true , I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend , I’m shell shocked , fuckin angry , confused and heart broken ….. r.i.p brother Liam #theprodigy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prodigy official (@theprodigyofficial) στις

O Flint πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας. Είχε επιστρέψει στη χώρα πριν από λίγο καιρό μετά από τουρνέ στην Αυστραλία, ενώ τον Μάιο ήταν προγραμματισμένη περιοδεία του για τις ΗΠΑ.

Πώς έγινε τελικά frontman του συγκροτήματος;

Ο Keith είχε γίνει το «πρόσωπο» των Prodigy εντελώς τυχαία, καθώς αρχικά είχε προσληφθεί ως χορευτής του συγκροτήματος. Ωστόσο, τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν πως η θέση που του ταιριάζει είναι αυτή του… frontman, καθώς είχε ιδιαίτερες φωνητικές δυνατότητες.

Τους Prodigy δημιούργησε το 1990 ο παραγωγός Liam Howlett και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή γκρουπ ηλεκτρονικής μουσικής. Ο δίσκος τους «Music for the Jilted Generation» έφτασε στο νούμερο ένα των βρετανικών τσαρτς.

Ο Flint ήταν πιο γνωστός για τα δύο τραγούδια «Firestarter» και «Breathe», τα οποία έγιναν σήμα-κατατεθέν της βρετανικής ρέιβ σκηνής.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ

 

Σχετικά άρθρα