Ήσουν κι εσύ ερωτευμένη στην εφηβεία σου με τον Ντίλαν ΜακΚέι ή αλλιώς Luke Perry;

Η είδηση για τον θάνατο του Luke Perry χθες προκάλεσε μεγάλη θλίψη στις απανταχού φαν του που… μεγάλωσαν βλέποντας τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”… Ο Ντίλαν Μακ Κέι ήταν ο… μαγκάκος, το “κακό παιδί” με τη χρυσή καρδιά, ο υπέροχος φίλος, ήταν εν ολίγοις ο ήρωας που ξεχώριζε από τα άλλα… παιδάκια της σειράς.

Τι έχουν πει οι παραγωγοί της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”  για τον Ντίλαν Μακ Κέι

Έπειτα από 215 αποτυχημένες οντισιόν, ο Luke Perry επιλέγεται να ενσαρκώσει τον Ντίλαν Μακ Κέι. Μόλις τον είδε ο παραγωγός του σίριαλ, συγκλονίστηκε, καθώς του έμοιαζε πάρα πολύ με τον Τζέιμς Ντιν… Ωστόσο, ο Luke Perry, που σίγουρα είχε δουλέψει αυτό το “μάγκικο” στιλάκι, είχε κάτι το αυθεντικό πάνω του, που τον έκανε να ξεχωρίζει! Παράλληλα, αν θυμηθούμε τους άλλους πρωταγωνιστές, τον Μπράντον -Jason Pristley- ή τον Ντέιβιντ – Brian Austin Green- ή ακόμα και στον Στιβ – Ian Ziering- ήταν εκείνος που φαινόταν πιο ώριμος, πιο γοητευτικός και επομένως πιο… ερωτεύσιμος!

Έχει ειπωθεί σε συνεντεύξεις ότι η σειρά τράβηξε 10 χρόνια χάρη στον Luke Perry, ο οποίος βέβαια πέρασε τα πάνδεινα, στα οικογενειακά του και τα οικονομικά του και φυσικά στα ερωτικά του και δεν ήταν παρών και στα 10 χρόνια που κράτησε το “Χτυποκάρδια στο Μπεβερλι Χιλς”;

Μπρέντα ή Κέλι;

Αν μεγάλωσες βλέποντας… Μπέβερλι Χιλς, σίγουρα είχες καβγαδίσει με φίλες σου για το… αιώνιο ερώτημα “Μπρέντα ή Κέλι”. Ο Luke Perry εμφανίζεται ως ο γόης που ερωτεύεται η Μπρέντα Γουόλς, η δίδυμη αδερφή του Μπράντον Γουόλς ή αλλιώς Σάνεν Ντόχερτι. Ωστόσο, η κολλητή της φίλη, η ξανθιά Κέλι Τέιλορ ερωτεύεται κι εκείνη τον Ντίλαν και κάποια στιγμή τα φτιάχνουν! Χαμός στην παρέα για κάποιο διάστημα. Μέχρι που όλο αυτό ξεπερνιέται, γιατί ο Ντίλαν δεν μένει τελικά με καμία από τις δυο! Είναι ελεύθερο πουλί, εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα και επανέρχεται στη σειρά όταν μας έχει λείψει πολύ!

Και το ερώτημα παραμένει στις παρέες: Μπρέντα ή Κέλι; Όλα τα χρόνια που παιζόταν, ακόμα και αν το είχαν τραβήξει πολύ ως σειρά κι είχες αρχίσει να τη βαριέσαι, είχες πάντα μια κρυφή ελπίδα ότι ο Ντίλαν θα τα φτιάξει στο τέλος με την Μπρέντα. Ή έστω την Κέλι…

Η… παρέα Μπέβερλι Χιλς

Το πρώτο κρούσμα ήταν ότι η Μπρέντα και η Κέλι τα έφτιαξαν με τον ίδιο άντρα, τον Ντίλαν. Στη συνέχεια βέβαια, είχε γίνει χαμός στη σειρά. Λίγο πολύ όλοι τα είχαν φτιάξει με όλους. Δεν θυμάσαι πλέον… Και έτσι βγήκε η έκφραση “παρέα Μπέβερλι Χιλς” που μπορεί να τη χρησιμοποίησες και εσύ αργότερα για να περιγράψεις την παρέα σου ή μια άλλη παρέα που δεν συμπαθούσες!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών ο Luke Perry

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Luke Perry, o «Ντίλαν» του Beverly Hills!

Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι καλλιτέχνες του 2015

 

Σχετικά άρθρα