Ομηρικός καβγάς στο Master Chef ανάμεσα σε 2 παίκτες (βίντεο)!

Η δεύτερη δοκιμασία στο χθεσινό Master Chef ήθελε τους παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια και να μαγειρέψουν μαζί. Ένα από αυτά, ωστόσο, δεν κατάφερε να συνεργαστεί καθόλου καλά ρισκάροντας το αποτέλεσμα.

Ο λόγος για τον Παντελή και τον Χαράλαμπο που από τη στιγμή που μπήκαν στο pantry έδειξαν ότι διαφωνούν στα πάντα! Από τα υλικά μέχρι το στήσιμο του πιάτου. Σε σημείο που ο Χαράλαμπος δήλωσε σίγουρο ότι θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι ατάκες που αντάλλαξαν ήταν …μνημειώδεις:

«Τι με έβαλες, μαζί του ρε φίλε!», φώναζε ο Χαράλαμπος. «Αν είσαι τρελός μία, εγώ είμαι δέκα» έλεγε ο Παντελής, «Ξέρεις τι είναι το κουλί;» φώναζε ο Χαράλαμπος, «ντρέπομαι τον κόσμο» απαντούσε ο Παντελής, «έλα να μου τα πεις αυτά στο σπίτι» συνέχιζε on camera o Χαράλαμπος. Ενώ η ένταση ανάμεσά τους δεν σταμάτησε στιγμή σε όλη τη διάρκεια της της δοκιμασίας.

Αφού, έστησαν το πιάτο τους, ο Παντελής γύρισε στην κάμερα, παρουσίασε το γλυκό τους και δήλωσε με χιούμορ και λίγη ειρωνεία: «να ξέρετε, έχει φτιαχτεί με πολλή, πολλή αγάπη».

Όταν δε έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουν το πιάτο τους στους κριτές, ρωτήθηκαν για τη συνεργασία τους με τον Χαράλαμπο να τη χαρακτηρίζει «καταστροφική». Αν και η κριτική που πήραν ήταν θετική και κέρδισαν την ασυλία.

Οι ατάκες τους («Είσαι 24 και κάνεις σαν 17 χρονο»,«Μην με κάνεις παρέα»),συνεχίστηκαν και μετά και παρά την προσπάθεια του Παντελή να λήξουν το θέμα φιλικά …

«Είσαι γελοίος, τελικά!» είπε στην κάμερα, στη συνέχεια, ο Παντελής γελώντας, αλλά «είσαι καλό παιδί, έλα να βγάλουμε μια selfie» συνέχισε με τον Χαράλαμπο να μην μπορεί να κρατήσει το γέλιο του – παρά τον εκνευρισμό του.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια παίκτρια του Master Chef θέλει να δώσει… μπουνιά στον Κοντιζά;

Ποιος μεγάλος σεφ επιστρέφει στο Master Chef 3;

Σχετικά άρθρα