Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/03

Ο Ερμής Ανάδρομος από σήμερα στο Ζώδιο των Ιχθύων! Επαφές, μηνύματα και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν από εδώ και πέρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά και αρκετές παρεξηγήσεις θα υπάρξουν, για τους Μεταβλητούς του Ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα φίλε Κριέ, που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο Ζώδιο των Ιχθύς, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ακούς άφοβα την διαίσθηση σου! Μην λες ναι, σε ό,τι κι αν σου «λέει» το ένστικτο σου, αφού πολλές φορές, από την σημερινή ημέρα, θα βγει λάθος και θα σε απογοητεύσει! Οφείλεις επίσης να προσέξεις, την συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις θα σε εκθέσουν, με αποτέλεσμα να μετανιώσεις για πράγματα που είπες σε λάθος άτομα, που δεν έπρεπε να εμπιστευτείς!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον φιλικό Ιχθύ, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κάποιες θετικές, αλλά και ορισμένες αρνητικές! Σίγουρα θα έχεις νέες εμπειρίες, δυναμική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση, όμως πιθανόν να παρατηρήσεις ασυνεννοησία και ίσως παρεξηγήσεις στις φιλικές σου σχέσεις, ιδίως λόγω της προκλητικής σου συμπεριφοράς! Απολαμβάνεις επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά δεν είναι κατάλληλη μέρα και για νέες γνωριμίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η Αναδρομή του Ερμή στα Ψάρια, ίσως σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Έχεις αυτήν την περίοδο την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Μην αφήσεις λοιπόν αυτήν την εύνοια ανεκμετάλλευτη, λόγω επικοινωνιακών λαθών και παρορμητικών αποφάσεων που ενδεχομένως να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, φίλε Καρκίνε, μπορεί να είναι φαινομενικά μία επικοινωνιακά πλούσια μέρα, αλλά θέλει προσοχή, λόγω της Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ιχθύ! Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικά και αυθόρμητα λόγια, λόγω αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού! Επιπλέον προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι γνωριμίες σου! Έχει μάλλον λάθος εκτιμήσεις και «πέφτεις σε γκάφες» που θα ρίξουν την καλή σου ψυχολογία και θα σε προσγειώσουν απότομα!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μάλλον επιθυμείς να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες! Ωστόσο ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο Ζώδιο του Ιχθύ, θα σε μπερδέψει αρκετά, όσον αφορά το τι πραγματικά θες από την ζωή σου και σίγουρα δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις! Μάθε να συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει την φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του, απέναντι σου και συγκεκριμένα στο Ζώδιο των Ιχθύων, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις! Για να πετύχεις την βελτίωση τους και την εξομάλυνση τους, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα, να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, αρκετά καλά και εξονυχιστικά!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, ο Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ, θα επαναφέρει σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος! Πολύ πιθανόν να αγχωθείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα φίλε Σκορπιέ, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδο! Τα φώτα είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Ωστόσο, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στα Ψάρια, κάνεις λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω έπαρσης και η καλή σου φήμη και λάμψη, κλονίζονται! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, αρκεί να προσπαθήσεις πολύ, να παραμείνεις κάθε στιγμή προσγειωμένος και ώριμος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έχεις την ευκαιρία για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, αφού πλέον πήρες τα μαθήματα σου από παλαιότερες εμπειρίες! Ωστόσο η έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα ξυπνήσει αρκετή νοσταλγία και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν που πονάνε, κυρίως όσον αφορά σπίτι και οικογένεια! Απέφυγε ριζικές αλλαγές γενικά στην ζωή σου τώρα, αλλά τόλμησε να απαλλαγείς από τοξικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, που τόσο καιρό σου έκαναν ομολογουμένως κακό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής μπορεί να βρίσκεται στο φιλικό για σένα Ζώδιο των Ιχθύων, ωστόσο η Ανάδρομη πορεία του, που ξεκινά τώρα, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά, κάποια νέα και ειδήσεις που θα σε προβληματίσουν, πολλές αλλά περίεργες επαφές που σε μπερδεύουν και προβλήματα σε συναντήσεις ή μετακινήσεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ, αγαπητέ Υδροχόε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα επανέρχονται τώρα! Η αστάθεια επανέρχεται και εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή, χωρίς ανασφάλεια και άγχος! Κάποιες συγκυρίες ή ειδήσεις, θα σε αναγκάσουν να αυξήσεις τους ρυθμούς σου και να πάρεις ώριμες, αλλά γρήγορες αποφάσεις!

ΙΧΘΥΣ: Από σήμερα φίλε Ιχθύ, στο δικό σου ζώδιο, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος ο Ερμής! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου σε επαφές και επικοινωνίες! Η ημέρα φέρνει προβλήματα μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου προκαλέσουν μάλλον άγχος και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Η λύση είναι μία: Σκέψου καλά, πριν μιλήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 05/03

Σχετικά άρθρα