Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ: Το παρελθόν σού «χτυπάει την πόρτα»!

Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ έως 28/3! Τι έρχεται; Συναντήσεις από το παρελθόν αλλά και επανασυνδέσεις με πρώην συντρόφους. Δες παρακάτω, αν ανήκεις στους ευνοημένους!

Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ έως 28/3

Ταύρε, Καρκίνε, Σκορπιέ και Αιγόκερε του 2ου και του 3ου,ετοιμάσου για άπειρα μηνύματα, επαφές, νέα, ειδήσεις αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι εδώ!

Παρθένε και Ιχθύ του 2ου και του 3ου, ναι στο ερωτικό παρελθόν και την επανασύνδεση, αλλά χωρίς μεγάλες προσδοκίες, υπεραισιοδοξία και ψευδαισθήσεις!

Δίδυμε και Τοξότη του 2ου και του 3ου, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει, αλλά η απογοήτευση δεν αργεί… Πες όχι και πάμε για άλλα καινούργια!

Ταύρε, Λέοντα, Σκορπιέ και Υδροχόε του 1ου, οι αλλαγές και οι ανατροπές θα είναι τόσες πολλές στον έρωτα, που πίστεψε με, δεν υπάρχει κανένας χώρος (ή χρόνος) για πρώην!

Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη του 1ου και Ζυγέ όλων των δεκαημέρων, ποιος πρώην μωρέ; Εδώ έρχονται ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στον Έρωτα, που ούτε ο ίδιος δεν θα πιστεύεις!

Λέοντα και Υδροχόε, του 2ου και του 3ου, σεξ με πρώην! Γνωστό, familiar και απολαυστικό! Τίποτα άλλο όμως μην περιμένεις, οκ; Μέχρι εκεί…

Κριέ του 2ου και του 3ου, Ιχθύ και Παρθένε του 1ου, το απαγορευμένο έχει μία γλυκόπικρη γεύση και μάλλον τελικά…, υπάρχει ευτυχία που κόβεται στα… τρία! Εμ, πάθος είναι αυτό…

Καρκίνε και Αιγόκερε του 1ου, έχεις σημαντικότερα θέματα να ασχοληθείς, από επανασυνδέσεις και πρώην… Καριέρα και οικογένεια, απαιτούν την προσοχή σου!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/03

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 05/03

Επανασύνδεση με πρώην: Τι να προσέξεις πριν επιστρέψεις σε μια σχέση

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν στέλνει μήνυμα ο… πρώην;

Σχετικά άρθρα