Σάνεν Ντόχερτι: “Ο Luke Perry θα μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο”

Η τηλεοπτική Μπρέντα της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, η κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι, δήλωσε σήμερα το πρωί στο People.com συντετριμμένη από τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της και φίλου της Luke Perry ή αλλιώς Ντίλαν ΜακΚέι.

Ενώ όταν πληροφορήθηκε για το εγκεφαλικό, εξέφρασε αμέσως τη συμπαράσταση και την αγάπη της στα social media, από χθες δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη δική της αντίδραση.

“Έχω πάθει σοκ”

“Έχω πάθει σοκ. Είμαι συντετριμμένη από την απώλεια του αγαπημένου μου φίλου. Έχω τόσες όμορφες μνήμες από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου”, δήλωσε αποκλειστικά στο People η 46χρονη Σάνεν Ντόχερτι.

Αν και οι δυο τους χάθηκαν όταν ολοκληρώθηκε το σίριαλ “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” το 2000, ξαναβρέθηκαν όταν η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους το 2015…

Τι… κρατάει από τη φιλία της με τον Luke Perry;

Η “Μπρέντα Γουόλς” είπε για τον Λουκ Πέρι: ΄Ήταν ένας έξυπνος, ήσυχος, μετριόφρων άνθρωπος με καρδιά από χρυσάφι και μια ανεξάντλητη πηγή αγάπης για όλους”. Παρόλο που κανείς από τους δυο δεν θα συμμετείχε στην επιστροφή του σίριαλ 3ο χρόνια μετά, η Σάνεν Ντόχερτι είχε δηλώσει ότι θα συνεργαζόταν άνετα με τον Λουκ Πέρι σε κάποια άλλη δουλειά.

“Είχαμε ο ένας για τον άλλον μια ξεχωριστή αγάπη”… “Θα μου λείπει κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο”…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με πληροφορίες από people.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ήσουν κι εσύ ερωτευμένη στην εφηβεία σου με τον Ντίλαν ΜακΚέι ή αλλιώς Luke Perry;

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών ο Luke Perry

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Luke Perry, o «Ντίλαν» του Beverly Hills!

Σάνεν Ντόχερτι: Από το Μπέβερλι Χιλς στη μάχη με τον καρκίνο που της στερεί την μητρότητα

 

Σχετικά άρθρα