Οι τσάντες που θα απογειώσουν κάθε σου look!

Μαλακά δερμάτινα suede, funky αποχρώσεις από προηγούμενες δεκαετίες και τα special της συλλογής εμπνευσμένα από την rock μουσική, θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ στο καθημερινό σου ντύσιμο. Ό,τι κι αν φοράς, σίγουρα μία από τις προτάσεις της Eastpak θα απογειώσει το look σου.

Επιλογές για πρωί και βράδυ!

Είτε πρόκειται για επίσημο ντύσιμο είτε για κάτι πιο απλό, είτε πρόκειται για βραδινή έξοδο είτε για απόδραση το Σαββατοκύριακο, οι τσάντες της Eastpak είναι σχεδιασμένες για να είναι στη μόδα, αλλά και για να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες σου.

Πρακτικές, και με ένα Eastpak twist, οι τσάντες από την all-black «Leather Special» έκδοση, με rock ύφος, συνδυάζουν το γνωστό για την αντοχή του δέρμα της εταιρίας, με μινιμαλιστικά μοτίβα και μεταλλικά στοιχεία, ενώ το 100% γνήσιο Leather Suede είναι ανθεκτικό στο νερό και ταυτόχρονα κομψό.

Με καλοκαιρινή διάθεση!

Αν θες να μπεις σε μια πιο καλοκαιρινή διάθεση τότε επέλεξε τις «Terry Loop’d» τσάντες, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’70, που συνδυάζουν το retro-chic πετσετέ ύφασμα με έντονες αντιθέσεις στα τελειώματα για ένα δυνατό beach look.

Οι συλλογές είναι διαθέσιμες στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

Δες τις φωτογραφίες και επέλεξε τη τσάντα που σου ταιριάζει!

 

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4+1 τσάντες που θα φέρουν την άνοιξη στο στιλ σας

Μικροσκοπικές τσάντες: Πώς να φορέσουμε το trend της άνοιξης;

Αισθάνομαι ανύπαρκτη; Σχολείο, φιλίες, ερωτικά: όλα μου πάνε στραβά

Σχετικά άρθρα