Η Σαβίνα Γιαννάτου στο project αυτοσχεδιασμού ELEKTRONIK MEDITATION

Η United We Fly παρουσιάζει την ενότητα «Taste the Music», μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Το δεύτερο live της σειράς, το οπτικοακουστικό project ELEKTRONIK MEDITATION έρχεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Ο Γιάννης Αναστασάκης, γνωστός για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, δημιουργώντας ιδιαίτερους και ατμοσφαιρικούς ήχους, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ, παρουσιάζει το οπτικοακουστικό project αυτοσχεδιασμού «ELEKTRONIK MEDITATION» συμπράττοντας επί σκηνής με δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς και αυτοσχεδιαστές στην Ελλάδα, την ερμηνεύτρια Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη (νέυ, πλήκτρα). Tο ELEKTRONIK MEDITATION είναι η σύμπραξη ήχου και εικόνας, βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό.

Η μοναδική Σαβίνα Γιαννάτου για την οποία έχει γραφτεί πως «Είναι ένα πλάσμα γεννημένο μέσα από τη μουσική –και τη θεραπεύει με συναισθηματισμό και καλαισθησία», τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και φέρνει στο project αυτό τη βαθιά συγκινητική και πολύπλευρη φωνή της, ενώ ο Χάρης Λαμπράκης, δεξιοτέχνης στο νέυ, με πλούσιες συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συμπληρώνει το ηχητικό τοπίο μιας βραδιάς ανοιχτής σε όλα τα ενδεχόμενα και τις προκλήσεις του αυτοσχεδιασμού.

Στο project συμμετέχει η εικαστικός/γλύπτρια, Ναταλία Μαντά (live-visuals / live-painting).

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας «Taste the Music» θα συμπληρώνονται ιδανικά – όπως κάθε καλό βράδυ – από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

 

Πληροφορίες

UNITED WE FLY invites you to TASTE THE MUSIC of ELEKTRONIK MEDITATION

Ημερομηνία: Πέμπτη 7 Μαρτίου

Τόπος: Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ώρα έναρξης: 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Προπώληση: viva.gr

 

Σχετικά άρθρα