Η… επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τους Prodigy (βίντεο)!

Δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα για τον κόσμο του θεάματος αφού δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες έφυγαν από τη ζωή. Από την μια ο frontman των Prodigy, Keith Flint και από την άλλη ο Dylan του Beverly Hills, κατά κόσμον Luke Perry.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε την είδηση του ηθοποιού λέγοντας πως η σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό ήταν μια από τις αγαπημένες της. Ωστόσο πριν από αυτό οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στην απώλεια του Flint με την Ελένη Μενεγάκη να τους αφήνει άφωνους με την αποκάλυψή της.

«Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο, σπάω το κεφάλι μου αλλά δε μου έρχεται τίποτα. Πείτε μου ένα τραγούδι. Όλοι κάτι έχετε να πείτε αλλά σε μελωδία θέλω να ακούσω κάτι», είπε η Ελένη.

Για να την βοηθήσουν, της έβαλαν να ακούσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος αλλά ούτε τότε θυμήθηκε κάτι.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν μου θυμίζει κάτι. Αυτή την εποχή μεγάλωσα και εγώ αλλά μάλλον θα άκουγα άλλα. Εγώ σίγουρα άκουγα άλλα πράγματα. Δεν τα έχω ξανακούσει αυτά ποτέ, μου είναι άγνωστα»,  είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σοκαρισμένοι οι Prodigy από τον θάνατο του Keith Flint

Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών ο Luke Perry

 

Σχετικά άρθρα