Στον Εισαγγελέα ο 36χρονος συζυγοκτόνος – «Ζήλευε παθολογικά», λέει η οικογένεια του θύματος

Ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 36χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Προθεσμία να απολογηθεί

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 8 Μαρίου και παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο κατηγορούμενος ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ ήταν από κράτηση.

Ο ίδιος εκτός από τα δύο μωρά 6 και 18 μηνών που είχε αποκτήσει με την 32χρονη, την οποία στραγγάλισε μπροστά τους, έχει ακόμα μία κόρη, 11 ετών, από τον πρώτο γάμου του, η οποία επίσης είναι ορφανή από μητέρα, την οποία έχασε από καρκίνο.

Αντιφατικές οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του κατηγορούμενου

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του κατηγορούμενου είναι αντιφατικές, με την οικογένεια της 32χρονης να κάνει λόγο για βίαιο χαρακτήρα και τη δική του πλευρά, αλλά και εκείνη των πρώην πεθερικών του, να μιλούν για έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

Αυτό που λέει η άλλη πλευρά είναι ότι ήταν υπερπροστατευτικός με τα παιδιά και τη γυναίκα του από τον πρώτο γάμο, με την οποία γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο, όπου σπούδαζαν μαζί και τη στήριξε μέχρι το τέλος της μάχης της με τον καρκίνο.

Οι μαρτυρίες πάντως από το οικογενειακό αλλά και το εργασιακό περιβάλλον του θύματος, κάνουν λόγο για ακραία ζήλια από πλευράς του, που την οδήγησε να πάρει τα παιδιά και να φύγει τα περασμένα Χριστούγεννα.

Πώς έγινε το κακό;

Το μοιραίο πρωί της Δευτέρας ο 36χρονος είχε πάει στο σπίτι της 32χρονης με σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο της Σητείας στο πλαίσιο προγραμματισμένου ραντεβού των παιδιών. Ο 36χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της πεθεράς του, η οποία απουσίαζε, ανέβηκε πάνω και άρχισε να λογομαχεί με την 32χρονη με αφορμή προηγούμενο διαπληκτισμό στο τηλέφωνο.

Πηγή βίντεο: anatolh.com

Πηγή: ant1news.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη – Στραγγάλισαν μητέρα μπροστά στα παιδιά της!

 

Σχετικά άρθρα