Συγκινεί η οικογένεια της 5χρονης που πέθανε από Η1Ν1 στην Κρήτη

Συγκινεί η απόφαση της οικογένειας της 5χρονης Ευχάριτος, που πέθανε ξαφνικά από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 στην Κρήτη.

Μόλις 40 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού τους, οι γονείς της μικρής μαζεύουν χρήματα που θα παραδώσουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου πέρασε της τελευταίες της στιγμές η Εύχαρις.

40 ημέρες μετά το θάνατο του παιδιού τους, οι γονείς και η οικογένεια της μικρής Ευχάριτος, της 5χρονης που «έφυγε» τόσο ξαφνικά από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, έλαβαν μία συγκινητική απόφαση, προκειμένου να μη βιώσει καμία άλλη οικογένεια τον ανείπωτο πόνο τους, τον πόνο της απώλειας ενός παιδιού.

Ολόκληρη η Κρήτη εξακολουθεί να είναι «μουδιασμένη» από τον αδόκητο χαμό της 5χρονης, ενώ ακόμη μεγαλύτερη θλίψη επικρατεί στο Σύλλογο Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, του οποίου μέλη είναι και άτομα από το οικείο περιβάλλον της μικρής Ευχάριτος.

Σύμφωνα με μέλη του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, μέλη του οποία είναι άτομα του περιβάλλοντος της μικρής, την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο μνημόσυνο για την Εύχαρι θα ανοίξει ένας κουμπαράς και όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με το χρηματικό ποσό που θέλουν.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ηράκλειο: Από τον ιό της γρίπης H1N1 πέθανε το 5χρονο κοριτσάκι

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στους 74 οι νεκροί από τη γρίπη

 

Σχετικά άρθρα