Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/03

Μπορεί η μέρα να είναι ρομαντική με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αλλά ψέματα, υποσχέσεις που δεν κρατάνε, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις είναι σίγουρα μερικά από τα αποτελέσματα της όψης. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε συμβουλεύει να ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, σε ότι κίνηση κι αν κάνεις, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και την λογική σου! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και ενδεχομένως να μαντεύεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα! Μία αποκάλυψη ενός μυστικού ή κάποιας κρυφής κατάστασης, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει πολύ να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο παρόν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ευνοεί άμεσα και θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές που θες και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα επιφέρει άμεσες και ωφέλιμες εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι πολύ συναισθηματικά με τους φίλους σου και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μετατραπεί σε μία ισχυρή και δυνατή φιλία! Είσαι ιδιαίτερα θετικός, «ανοιχτός» και χαρούμενος στην συμπεριφορά σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη οικογενειακή ζωή, αλλά και καθημερινότητα! Ωστόσο, οφείλεις να παραμείνεις σοβαρός στην συμπεριφορά σου και ώριμος στις επιλογές σου, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες στους παραπάνω τομείς! Επίσης σήμερα ευνοείται, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση κάποιων οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, που είχαν ενδεχομένως προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά ταλαντούχος! Ωστόσο, πρέπει να μειώσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, αν δεν θέλεις να «πέσεις» σε λάθη ή γκάφες! Είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς με σύνεση! Επιπλέον, η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς να πετύχεις σημαντικούς στόχους, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης!

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά, αλλά και με ισχυρή θέληση! Χρησιμοποιείς το οξυδερκές μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς τώρα! Προσπάθησε να μην «μοιράζεις» την επιτυχία και την ευτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως σε ζηλεύουν ή και σε φθονούν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα σε μπερδέψει! Από την μια, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι εμπιστευόσουν, ενδεχομένως να σε απογοητεύσουν! Γενικά πάντως, καλό θα ήταν να μείνεις προσγειωμένος και λογικός και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο, χωρίς όμως να υπεραισιοδοξείς!

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι απόλυτα λαμπερός, εκπέμπεις θετική ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών και καταστάσεων που θα προκύψουν, να έχεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου! Επιπλέον η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ, σε θέματα που αφορούν εμφάνιση, ομορφιά, ευεξία και ενέργεια!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, είναι σίγουρα μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις στην ζωή σου! Είσαι απόλυτα περιζήτητος, δημοφιλής, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Επίσης, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως με πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς εκείνους! Απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη συγκυρία, με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το άγχος και το αδιέξοδο! Σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ότι ποθείς ή διεκδικείς, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στην Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα! Έχεις «γρήγορο» μυαλό, αλλά και τάση για κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε βλάψουν! Επικοινώνησε και μίλα, μόνο με έντιμη διάθεση, ώστε να μην έχεις απώλειες, αλλά μόνο κέρδος, από τις επαφές σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να βγάλεις από την ζωή σου τις έντονες και ίσως πλέον κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς όντως να εμπιστεύεσαι! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα και μπορείς να πετύχεις αργά, αλλά σίγουρα, προσωπικούς στόχους και σκοπούς!

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, θα είσαι αρκετά μπερδεμένος. Από την μία σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά ταυτόχρονα πέφτεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και την ουτοπικής διάθεσης! Από την άλλη, ο τρόπος που επικοινωνείς σε διαπροσωπικές επαφές, είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου! Κυνήγησε λοιπόν τα όνειρα σου, αλλά με επιφυλακτικότητα και λογική!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια τα προτερήματα και τα ελαττώματα του Ιχθύ;

Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ: Το παρελθόν σού «χτυπάει την πόρτα»!

Σχετικά άρθρα