Kylie Jenner: Η «ασχημούλα» αδελφή της Kim που έγινε «κύκνος» και η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της ιστορίας

Μια φιλόδοξη μητέρα, τέσσερις ανταγωνιστικές αδελφές, μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα και μπόλικες πλαστικές επεμβάσεις…  Αυτά τα τέσσερα στοιχεία μπορούν, λίγο πολύ, να συνοψίσουν τη ζωή της Kylie Jenner, τουλάχιστον μέχρι τη γέννηση της κόρης της Stromi. H μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian-Jenner, απασχολεί για ακόμη μία φορά τα MME διεθνώς, μιας και σε ηλικία μόλις 21 ετών ανακηρύχθηκε από το Forbes η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο και η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών.

 

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το διάσημο reality show «Keeping Up With The Kardashians» που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το 2007. Ένα τηλεοπτικό προϊόν που προκάλεσε σφοδρές επικρίσεις, κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές της οικογένειας, και εστίασε τα πολύκροτα love stories αλλά και στον extravagant τρόπο ζωής των μελών της οικογένειας.

Μέσα από αυτό το reality έμαθε όλος ο κόσμος ότι η Kylie «φοβόταν» την αυστηρή μητέρα της, Kris Jenner, αλλά και πώς πάντα ήταν δίπλα στον πατέρα της, Bruce, και την απόφασή του να αλλάξει φύλο και να γίνει Caitlyn.

https://www.instagram.com/p/BuRm3SThj_v/

 

Μάλιστα, η Kylie, είχε τουιτάρει τότε 3 emoticons με δάκρυα σχολιάζοντας: «Τα δικά μου και της Kendall μικρά δάκρυα χαράς. Αγαπώ τον μπαμπά μου».

https://www.instagram.com/p/BuVd4fRH8WP/

 

Η δαιμόνια επιχειρηματίας

Ωστόσο, εκείνο που εκτόξευσε τη δική της προσωπική πορεία ήταν  η ενασχόλησή της με τον χώρο των καλλυντικών.  Άλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Το πρώτο επιχειρηματικό της βήμα ήρθε το 2012 όταν μαζί με την αδελφή της Kendall, συνεργάστηκε με την εταιρία ρούχων PacSun για τη δημιουργία  τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα «Kendall & Kylie».

Τρία χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015 λάνσαρε στην αγορά ένα κιτ καλλυντικών με ονομασία «Kylie Lip Kits». Η τιμή του ήταν 29 δολάρια. Τα 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο. «Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα», θυμάται η ίδια. Το πιο τρελό απ’ όλα είναι ότι εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποια από αυτά τα πρώτα κιτ, στη συνέχεια στα μεταπούλησαν στο eBay για 1.000 δολάρια!

https://www.instagram.com/p/BsOfwBwHBX1/

 

Η«χρυσή» συμφωνία με τη εταιρεία Ulta…

Αρχικά τα προϊόντα του brand της Kylie Cosmetics πωλούνταν μόνο online με την Kylie Jenner να τα προωθεί πολύ πετυχημένα μέσω των social media. Ωστόσο, εφόσον οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ήταν επιβεβλημένο να γίνει το επόμενο βήμα, το οποίο δεν ήταν άλλο από το συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία λιανικής πώλησης Ulta.

Φυσικά, η Jenner «το πούλησε» με τον καλύτερο τρόπο. Αποφάσισε να κάνει η ίδια επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Ulta στο Houston, για να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Τις επόμενες 6 εβδομάδες, η Kylie Cosmetics πούλησε προϊόντα αξίας 54,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ulta!

https://www.instagram.com/p/Bucn5M4nmAj/

 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ «είδε την πλάτη της»…

Σήμερα, η 21χρονη Jenner έχει δημιουργήσει μία περιουσία που αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, παίρνοντας τον τίτλο του νεότερου αυτοδημιούργητου δισεκατομμυριούχου από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έφτασε την περιουσία του ενός δις όταν ήταν 23 ετών!

«Δεν το περίμενα. Δεν είχα αυτό το σκοπό. Αλλά η αναγνώριση με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά», δήλωσε η ίδια στο Forbes.

Η Kylie θεωρεί ότι η επιτυχία της οφείλεται στα social media: «Είναι η δύναμη των social media. Είχα πολύ δυνατά social πριν ξεκινήσω την Kylie Cosmetics».

Βέβαια, ο όρος αυτοδημιούργητη έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στα social media, με τους χρήστες να τονίζουν ότι δεν ξεκίνησε μόνη της και από το πουθενά.

https://www.instagram.com/p/BupD9l8H1x4/

 

Οι πλαστικές που δεν παραδεχόταν!

Και φτάνουμε στο κεφάλαιο εξωτερική εμφάνιση… Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φωτογραφίες από το παρελθόν της που σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου, καθώς η διαφορά είναι συγκλονιστική…

Editorial credit: Tinseltown / Shutterstock.com

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η διάσημη influencer δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. Ούτε καν αυτή στα χείλια της, η οποία είναι πραγματικά εξόφθαλμη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αποτελούσε αποτέλεσμα ειδικού make-up.

Ωστόσο, πρόσφατα παραδέχτηκε ότι ήταν μια τραυματική εμπειρία με ένα αγόρι που την έκανε να προχωρήσει σε αυτή. Όπως αναφέρει στο βίντεο που ακολουθεί, τα χείλη της ήταν πολύ μικρά. Όταν έδωσε το πρώτο της φιλί, το αγόρι εκείνο της είπε ότι δε πρόκειται ποτέ να είναι καλή στα φιλιά εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού της…

 

Ο κρυφός γάμος με τον ράπερ Travis Scott

Αυτή την περίοδο είναι μαζί με τον «ράπερ καρδιάς της» και πατέρα της κόρης της Stormi, Travis Scott. Πριν τη δική της επιβεβαίωση για τον μυστικό τους γάμο, κυκλοφορούσαν φήμες. Τελικά, η ίδια «παραδέχτηκε» το γεγονός τον περασμένο Ιανουάριο ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Extraño a mi esposo», δηλαδή «Μου λείπει ο σύζυγός μου», φορώντας εσώρουχα από τη δική της συλλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ένα καρό σακάκι. Το ανακοίνωσε που το ανακοίνωσε, να μην βγάλει και κάτι;

https://www.instagram.com/p/Bs9OBWwnGtW/

Ωστόσο, η πρώτη κοινή φωτογράφηση του ζευγαριού, γιατί έτσι «δουλεύουν» σε αυτή την οικογένεια, είχε γίνει το καλοκαίρι του 2018. Εκείνη με μαγιό, εκείνος με κοστούμι στο GQ.

https://www.instagram.com/p/BlV8-CqA-ji/

 

Οι φήμες για τον σωματοφύλακα…

Βέβαια, η σχέση τους δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι ανέφελη. Δεν είμαστε στο «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι» άλλωστε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φήμες που ήθελαν πατέρας του παιδιού της να είναι ο σωματοφύλακάς της, Tim Chung.

Οι πρώτες φωτογραφίες τις μικρής Stormi, παρουσίαζαν μια σαφή ομοιότητα με τον εν λόγω κύριο και δεν άργησαν να «βάλουν φωτιά» στα tabloid. Αργότερα, ο Chung θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν μου αρέσει να μιλώ για την ιδιωτική μου ζωή και κανονικά δεν θα απαντούσα ποτέ… αλλά από σεβασμό για την Kylie, τον Travis και την κόρη τους, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η σχέση μας είναι αυστηρά επαγγελματική…», τόνισε μέσω Instagram και ο Travis Scott ανάσανε με ανακούφιση…

Η Stormi κάνει ήδη καριέρα στο Instagram

Φυσικά, η κόρη της βασίλισσας του Instagram δεν θα μπορούσε να μην έχει τη δική της καριέρα στην πλατφόρμα. Στην πρώτη της φωτογραφία ήταν ντυμένη στα ροζ και έσφιγγε στον αντίχειρα της μαμάς της. Ήταν η η φωτογραφία με τα περισσότερα likes για το 2018.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/

Μάλιστα μητέρα και κόρη κατάφεραν να αποσπάσουν 5 από τις 10 θέσεις με τις φωτογραφίες που κέρδισαν τα περισσότερα like τη χρονιά που μας πέρασε!

https://www.instagram.com/p/BpiIJCUnYwy/

 

https://www.instagram.com/p/BoAi9rPH5ZG/

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Κylie Jenner είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών!

Πώς αντέδρασε η Κάιλι Τζένερ στην προδοσία της κολλητής της, Jordyn Woods;

Η Κάιλι Τζένερ έκανε δώρο γενεθλίων στη μητέρα της μια… Ferrari (φωτό)!

Κάιλι Τζένερ: Στα 20 της έχει περιουσία 900 εκατ. δολάρια!

Αδερφές Kardashian – Jenner: Το reality, οι εγκυμοσύνες, οι αρνητικές κριτικές και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής

 

Σχετικά άρθρα