Δεν… χωράει η βιβλιοθήκη; Γίνε δημιουργικός σε λίγα μόλις τετραγωνικά!

Συνήθως οι μικροί χώροι μας «αναγκάζουν» να γίνουμε πιο δημιουργικοί στη διακόσμηση και αυτή είναι μία πολύ όμορφη διαδικασία. Να προσπαθείς να βρεις τρόπο ώστε να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες που έχεις αξιοποιώντας έναν πολύ μικρό χώρο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το κεφάλαιο βιβλιοθήκη! Οι λάτρεις των βιβλίων αλλά και της διακόσμησης θα ξετρελαθούν γιατί αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο του σπιτιού.

Αρχικά η βιβλιοθήκη είναι το έπιπλο που καλείσαι να εξερευνήσεις ξανά και ξανά κάθε φορά που ψάχνεις το βιβλίο που ταιριάζει στη διάθεση που έχεις εκείνη τη στιγμή. Μόνο και μόνο βλέποντας τα βιβλία τοποθετημένα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο σού «γεννιέται» η επιθυμία να βάλεις λίγη μουσική και να απολαύσεις ένα αγαπημένο βιβλίο. Ας επιστρέψουμε όμως στο κομμάτι της διακόσμησης γιατί… ξεχαστήκαμε.

Πώς θα χωρέσεις τη βιβλιοθήκη σου σε έναν πολύ μικρό χώρο;

Πρώτον μία πολύ καλή ιδέα θα ήταν να συγχωνεύσεις τη βιβλιοθήκη με το γραφείο σου ή να την εντάξεις ως μέρος του καθιστικού σου. Ακόμη μπορεί να γίνει το καλύτερο διακοσμητικό στοιχείο που θα συμπληρώνει την εικόνα της τραπεζαρίας σου. Ειδικά αν φροντίσεις να τοποθετήσεις πάνω της διάφορους πίνακες και διακοσμητικά πέρα από τα άπειρα βιβλία σου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατήσεις ένα πράγμα.

Γίνε δημιουργικός σε λίγα μόλις τετραγωνικά!

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μια ματιά στις πιο φουτουριστικές βιβλιοθήκες του κόσμου

Το χρώμα «πασπαρτού» που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια!

Πρωτότυποι τρόποι για τη βιβλιοθήκη σας

 

Σχετικά άρθρα