5+1 «μυστικά» για να… απογειωθείτε ερωτικά!

Καλώς ή κακώς με το πέρασμα του χρόνου, η ερωτική διάθεση και επιθυμία στο ζευγάρι, ειδικά στο πλαίσιο ενός μακροχρόνιου γάμου, μειώνεται σημαντικά σε σχέση με τα πρώτα χρόνια της σχέσης.

Δεν χρειάζεται, όμως, να απελπίζεστε. Και τούτο γιατί υπάρχει λύση! Παρακάτω θα δείτε μερικές απλές, αλλά… πετυχημένες συμβουλές/προτάσεις για να ζήσετε και πάλι στιγμές πάθους με τον καλό σας!

Φροντίστε τον εαυτό σας

Μπορεί, συνήθως, να έχουμε την πεποίθηση ότι η ερωτική επιθυμία για τον σύντροφό μας, στο πέρασμα της σχέσης, είναι κάτι το αυθόρμητο, όπως τον πρώτο καιρό, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το αυθόρμητο ερωτικό… σκίρτημα για τον σύντροφό μας μειώνεται σταδιακά, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τον προσελκύσουμε.

Ο βασικός τρόπος γι’ αυτό είναι η εμφάνισή μας, την οποία και θα πρέπει να φροντίζουμε όσο μπορούμε, γιατί εάν δεν νιώθουμε επιθυμητές δεν θα μας ποθεί και ο καλός μας. Αυτό δεν είναι απαραίτητο να αφορά στην εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά στο πλαίσιο αυτό μπορούμε να χαλαρώνουμε με κάποιον τρόπο και να εστιάζουμε στην ερωτική επαφή με τον σύντροφό μας.

Επιμηκύνετε τα προκαταρκτικά

Εάν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι τα προκαταρκτικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μικρό… ζέσταμα, το λάθος είναι μεγάλο. Και τούτο, γιατί βάσει των ειδικών, τα προκαταρκτικά είναι αυτά που θα κάνουν και τους δυο σας να έρθετε στο… κέφι και να σας φτιάξει κατάλληλα τη διάθεση για να κάνετε έρωτα. Όσο περισσότερο τα κρατήσετε, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο ερεθισμός σας, ενώ και ο οργασμός που θα έχετε θα είναι έντονος και απολαυστικός.

Δείτε αισθησιακές ταινίες

Μην διστάζετε να δείτε κάποια αισθησιακή ταινία μαζί. Όπως επισημαίνουν οι σεξολόγοι, ο οπτικός ερεθισμός κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη διάθεσή μας για σεξ, με αποτέλεσμα την ώρα που θα βλέπετε την ταινία να αρχίσετε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον, καταλήγοντας να κάνετε σεξ!

Προτιμήστε τα αφροδισιακά

Η λίμπιντο περνάει από το στομάχι, οπότε καλό θα είναι να ετοιμάσετε ένα άκρως αφροδισιακό τραπέζι, με εδέσματα τα οποία θα σας… ανεβάσουν ιδιαίτερα τη διάθεση. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να ετοιμάσετε μαζί το γεύμα, καθώς η διαδικασία αυτή θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά!

Να του λείψετε λίγο

Δεν χρειάζεται να περνάτε συνέχεια τον χρόνο σας μαζί. Βρείτε μερικέ αφορμές για να βρεθείτε κι εσείς λίγο μακριά του. Όπως τονίζουν οι ειδικοί, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να του «ξυπνήσετε» την επιθυμία να σας κάνει έρωτα, αφού με τον τρόπο αυτό είναι σίγουρο ότι θα του λείψετε (και) ερωτικά!

Σπάστε τη ρουτίνα

Μην διστάζετε να δοκιμάσετε νέα μέρη για να κάνετε έρωτα! Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και, γιατί όχι, πηγαίνετε σε άλλα δωμάτια του σπιτιού. Το μπάνιο ή η κουζίνα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Ακόμα και εκτός σπιτιού είναι μια καλή ευκαιρία για να ζήσετε μαζί μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νίκησε τη σεξουαλική ρουτίνα: Κάντον να σε θέλει όπως πρώτα!

Πόσες στάσεις πρέπει να αλλάζεις την ώρα του σεξ;

 

 

Σχετικά άρθρα