Το τέλειο λουκ για την αποκριάτική σου εμφάνιση σε 5 βήματα!

Οι Απόκριες κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο και έχεις επιτέλους την ευκαιρία να… γίνεις κι εσύ Καρναβάλι! Αν σου αρέσει να αυτοσχεδιάζεις, δεν έχεις παρά να δεις τις παρακάτω ιδέες, να βάλεις και τις δικές σου και να φτιάξεις το τέλειο λουκ!

Βγάλε στην επιφάνεια τον πιο… τρελό εαυτό σου!

Απόκριες σημαίνει κέφι, διασκέδαση, απελευθέρωση. Κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες υπό κανονικές συνθήκες! Με μέτρο βέβαια και υπό την επιτήρηση της παρέας για να κινείσαι με ασφάλεια! Δεν χρειάζεται να έχεις στολή. Βάλε το πιο όμορφο χαμόγελό σου, τα πιο τρελά σου ρούχα, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και βγες έξω να διασκεδάσεις!

apokriatiki emfanisi

Μη φοβηθείς το χρώμα!

Ακόμα κι αν επιλέξεις κάτι ασφαλές και ευκολοφόρετο που έχεις στην ντουλάπα σου, πρέπει οπωσδήποτε να το “σπάσεις” με τα κατάλληλα αξεσουάρ και μακιγιάζ που θα… γράψουν υπέροχα πάνω στο μαύρο! Το κόκκινο είναι σικ και classy, το φούξια πιο σέξι, το ροζ κουφετί πιο girly, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το πράσινο λαχανί είναι λίγο πιο… εκκεντρικά!

apokriatiki emfanisi4

Μακιγιάζ!!!

Είναι η ευκαιρία για να δοκιμάσεις πόσο extreme μπορείς να γίνεις! Δοκίμασε τα πιο τρελά χρώματα, αυτά που δεν θα χρησιμοποιούσες ποτέ. Προσοχή! Το μακιγιάζ το κάνουμε για να μας αναδεικνύει. Οπότε επίλεξε χρώματα που σου πάνε, σε φωτίζουν και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου!

apokriatiki emfanisi2

Προσοχή στα παπούτσια!

Ό,τι και να αποφασίσεις να φορέσεις, όσο extreme και να είναι, μην έχεις την έγνοια να το ταιριάξεις με τα κατάλληλα παπούτσια! Άλλωστε, Απόκριες είναι, ό, τι θέλουμε φοράμε! Όπου και να πας, Απόκριες σημαίνει περπάτημα και χορός! Βάλε ωραία αλλά και άνετα παπούτσια! Εναλλακτικά, αν θες να κάνεις εντύπωση με τις τέλειες γόβες σου, πάρε μαζί σου παπούτσια για να αλλάξεις!

apokries-2

Κάνε ένα βήμα!

Μήπως οι Απόκριες είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να μιλήσεις στο αγόρι που σου αρέσει; Αισθάνεσαι άλλος άνθρωπος, έχεις άλλη αυτοπεποίθηση, νιώθεις όμορφη και λαμπερή κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εντυπωσιακές diy αποκριάτικες εμφανίσεις της τελευταίας στιγμής!

30 πανεύκολες diy ιδέες για αποκριάτικες εμφανίσεις

Έχεις αποφασίσει πώς θα… βαφτείς για την επόμενη αποκριάτικη έξοδό σου;

5 εύκολες αλλά εντυπωσιακές ιδέες μακιγιάζ για βραδινή έξοδο!

Αποκριάτικο μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής: εύκολο pop art make up Tutorial

 

 

Σχετικά άρθρα