Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/03

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό! Πάθος, δυναμικότητα αλλά και εγωισμός χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς! Ό,τι πρέπει για Παρασκευή!

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σαφώς τονισμένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αυτή η αλλαγή σου, υποκινείται όχι μόνο από τις δικές σου επιθυμίες, αλλά και από συγκυρίες, γεγονότα και ευκαιρίες που θα έρθουν σήμερα! Οι προϋποθέσεις θα είναι οπωσδήποτε θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ετοιμάσου να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές, τοξικές καταστάσεις! Επιδίωξε τώρα, να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο! Είσαι σαφώς πολύ διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην μέρα, που θα είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής! Προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που θες!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές! Μπορείς τώρα να εκπληρώσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα σου! Βρίσκεις μαζί με συμμάχους και κυρίως με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Πες ναι στην συμβουλή ενός φίλου σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και την καλή σου φήμη! Είσαι αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που θες κοινωνικά!

 

ΛΕΩΝ

Είσαι αποφασισμένος σήμερα φίλε Λέοντα, να πεις ένα μεγάλο «Όχι», στα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε απλά να περάσεις καλά! Τώρα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους, αλλά οφείλεις να τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, μέσω της τάσης σου για ενδοσκόπηση, θα έχεις τώρα την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχικής σου κατάστασης! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό ή αντίπαλο, που την σημερινή ημέρα επιτέλους αποκαλύπτεται! Καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, γι’αυτό καλύτερα να εμπιστευτείς την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είναι η ιδανική στιγμή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να συνεργαστείς με άλλους, να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτούς! Το ζητούμενό σου τώρα, είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις, γι’αυτό και τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Πρέπει λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα, με πιο συγκεντρωμένος και εξειδικευμένο τρόπο! Οι λεπτομέρειες θα καταλάβεις πως είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι’αυτό μην τις αμελείς. Κατάλληλη ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, φίλε Τοξότη, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη, σχεδόν παιδική διάθεση. Αν περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, θα μπορέσεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Ιδανική ημέρα, για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Μπορείς να διορθώσεις τώρα και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους! Έχεις μία έμφυτη περιέργεια και δίψα για γνώση, γεγονός που θα σε καθιστά σήμερα, πολύ αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσω του γραπτού λόγου! Επιπλέον, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την σημερινή ημέρα!

 

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου, είτε υλική, είτε συναισθηματική. Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ενδεχομένως να προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, που θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την χαμένη σιγουριά στον εαυτό σου! Παραδόξως, αυτήν την περίοδο είσαι πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια τα προτερήματα και τα ελαττώματα του Ιχθύ;

Πώς να τον κερδίσεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού!

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 08/02

Σχετικά άρθρα