Αυτός είναι ο πλουσιότερος Έλληνας σύμφωνα με το Forbes

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τους πλουσιότερους ανθρώπους του 2019 και φυσικά όλοι αγωνιούμε να μάθουμε ποιος Έλληνας κέρδισε φέτος την πρωτιά!Όπως και πέρυσι, στη λίστα βρίσκονται οι Φίλιππος Νιάρχος, Σπύρος Λάτσης, Αριστοτέλης Μυστακίδης και Βαρδής Βαρδινογιάννης. Η αλλαγή είναι σε ό,τι αφορά το ποιος βρέθηκε στην ελληνική «κορυφή», σε σύγκριση με το 2018.

Πλουσιότερος Έλληνας, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes για το 2019, είναι ο Φίλιππος Νιάρχος, που βρίσκεται στη θέση 804 της λίστας, με περιουσία 2,8 δισ. δολάρια. Ο Φίλιππος Νιάρχος είναι ο μεγαλύτερος γιος του Σταύρου Νιάρχου και κληρονόμησε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής έργων τέχνης του πατέρα του. Θεωρείται ότι είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή έργων του Βίνσεντ βαν Γκογκ, σημειώνει το Forbes.

Ο δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας είναι πλέον ο Σπύρος Λάτσης– αφού τον πέρασε ο Φίλιππος Νιάρχος. Βρίσκεται στη θέση 838 της λίστας με περιουσία 2,7 δισ. δολάρια.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Φίλιππος Νιάρχος: Πώς ζει ο Έλληνας κροίσος- Η γυναίκα, τα παιδιά και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μαργαρίτα Λάτση: Η μικρότερη κόρη του «καπετάν» Γιάννη – Ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου της, η ζωή στο Μονακό και οι επισκέψεις της στην Ελλάδα

Forbes: Οι 4 πλουσιότεροι Έλληνες του κόσμου

 

Σχετικά άρθρα