Πάρις Τζάκσον: «ο πατέρας μου είναι αθώος»

Πρώτη φορά, η Πάρις Τζάκσον, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, σχολιάζει τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της, που τον θέλουν να ήταν παιδόφιλος. Η 20χρονη κόρη του «βασιλιά της ποπ», πήρε θέση μέσω Twitter. Συγκεκριμένα, απάντησε σε ένα tweet, το οποίο υποστηρίζει ότι η Paris πιστεύει πως ο πατέρας της είναι αθώος κι ότι όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Paris Jackson, αρνείται να δει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο παρουσιάζονται σοκαριστικές μαρτυρίες παιδιών, που καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ο διάσημος τραγουδιστής.

«Η Πάρις Τζάκσον πιστεύει πως ο πατέρας της, είναι αθώος αναφορικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση», γράφει χαρακτηριστικά το tweet.

Τι απάντησε η 20χρονη Πάρις Τζάκσον;

Απαντώντας η 20χρονη, δεν το επιβεβαίωσε και αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση σχετικά με τη στάση της, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πιστεύει τις κατηγορίες κατά του πατέρα της.

«Στην πραγματικότητα, δεν έχω κάνει δηλώσεις ακόμα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πώς όλο αυτό επηρεάζει την επαγγελματική μου ζωή», έγραψε και στη συνέχεια δε δίστασε να κάνει πλάκα, λέγοντας:

«Όλοι σας παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από εμένα την ίδια. Χαλαρώστε!».

Να σημειωθεί ότι στο «Leaving Neverland», δύο άνδρες καταγγέλλουν πως ο Jackson τους είχε προσεγγίσει φιλικά, προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ ήταν στην ηλικία των 7 και 10 ετών στις αρχές του 1990.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι συνέβαινε στη…. Neverland του Μάικλ Τζάκσον; Παραμύθι ή εφιάλτης; (βίντεο)

Ποιο είναι το… σκοτεινό μυστικό του Μάικλ Τζάκσον που ήξερε μόνο ο γιατρός του;

Ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που κάνει… εμπάργκο στον Μάικλ Τζάκσον

 

 

Σχετικά άρθρα