Ένα μοναδικό χαβανέζικο Carnival Party στο Gazarte

Το καθιερωμένο διήμερο party μασκέ του Gazarte, που αποτελεί θεσμό στα αθηναϊκά δρώμενα, φέτος μας κάνει να πούμε Aloha στην απόλυτη διασκέδαση!

Έ ντονα χρώματα, λουλούδια, σαγιονάρες, τροπικά πουκάμισα, φούστες, παρεό, χαβανέζικα στολίδια και εξωτικά cocktail μας μεταφέρουν στη Χαβάη και μας βάζουν νωρίτερα στο κλίμα του καλοκαιριού!

Μήπως ξέρετε από γιουκαλίλι; Μήπως σερφάρετε; Ή μήπως ξέρετε το χορό της βροχής; Εμείς, σίγουρα, όχι! Γι αυτό έχουμε καλέσει και τις απαραίτητες ενισχύσεις. Το Σάββατο 9 Μαρτίου, οι Jaguar Bombs, οι πέντε λεγεωνάριοι της διασκέδασης, εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη με διασκευές και διαχρονικές επιτυχίες που όλοι έχουμε χιλιοτραγουδήσει, ενώ την Κυριακή 10 Μαρτίου οι βετεράνοι πιλότοι μας, The Swingin’ Cats, μας ταξιδεύουν με άκρως ξεσηκωτικές – άκρως χορευτικές μουσικές από όλες τις δεκαετίες! Οι DJs του Gazarte αναλαμβάνουν να μας κρατήσουν παρέα μέχρι το πρωί, συνεχίζοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς που δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς!

Χαβανέζες και Χαβανέζοι του κόσμου ενωθείτε, σας περιμένουμε με τις ευφάνταστες ιδέες σας σε ένα ταξίδι στον Ειρηνικό με ωδές αφιερωμένες στα λουλούδια, τις καρύδες, τους ανανάδες και χορό μέχρι τελικής πτώσης! Φορέστε ό,τι πιο πλουμιστό και λουλουδένιο έχετε στην ντουλάπα σας, το διήμερο του καρναβαλιού κάνουμε το Gazarte κα-λο-και-ρι-νό και απογειωνόμαστε για Χαβάη.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία: 09/03/2019 και 10/03/2019

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00

Ώρα έναρξης: 22.00

Τοποθεσία: Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι

Eισιτήρια: 5€

Προπώληση: viva.gr

Πληροφορίες / Κρατήσεις: gazarte.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα