Ετοιμάζεται να παντρευτεί ξανά η Αντζελίνα Τζολί;

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ  χώρισαν πριν δύο χρόνια και ενώ έχουμε μάθει αρκετά πράγματα για την προσωπική ζωή του Μπραντ Πιτ από τότε , όσον αφορά την Αντζελίνα Τζολί έχουμε μείνει στο σκοτάδι. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Δισεκατομμυριούχος Βρετανός ο νέος της σύντροφος

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η Αντζελίνα Τζολί έχει αποκτήσει νέο σύντροφο, έναν δισεκατομμυριούχο Βρετανό, του οποίου το όνομα είναι ακόμα κρυφό. Η σχέση τους μάλιστα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς όπως αποκάλυψε το περιοδικό Life & Style, οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Το νέο εξώφυλλο του περιοδικού κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου με τους fans και των δύο ηθοποιών να είναι σοκαρισμένοι. Το περιοδικό θέλει την ηθοποιό να κάνει γάμο δισεκατομμυρίων στο Παρίσι και τον Μπραντ Πιτ να είναι έξαλλος, που το έμαθε από την κόρη του, Shiloh, και όχι από την ίδια τη σύζυγό του.

«Βγαίνει» το διαζύγιο

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ όπως αναφέρει το marieclaire, πρόκειται να οριστικοποιηθεί πολύ σύντομα και οι δυο τους φαίνεται να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Πλέον, τα έχουν σχεδόν βρει και με το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών, κάτι που τούς επιτρέπει να αφοσιωθούν περισσότερο στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αντζελίνα Τζολί για Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Έδωσαν τελικά τα χέρια

Σχετικά άρθρα