Το ιδανικό χτένισμα για ένα επίσημο κάλεσμα!

Καθώς ο καιρός «ανοίγει» όλο και περισσότερες προσκλήσεις θα καταφθάνουν για οποιουδήποτε είδους επίσημο κάλεσμα. Η άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι γάμοι και τα βαφτίσια έχουν την τιμητική τους.

Μαζί με αυτές τις προσκλήσεις έρχονται και τα «προβλήματα», αν μπορούμε να τα αποκαλέσουμε έτσι. Τι χτένισμα να κάνω; Θα ταιριάζει με το φόρεμα; Θα μου πηγαίνει;

 

Χαλάρωσε και ζήσε τη στιγμή!

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να χαλαρώσεις, να απολαύσεις την περίσταση και να αφήσεις στην άκρη τον πανικό. Ειδικά όταν πρόκειται να παρευρεθείς σε μία σημαντική ημέρα ενός φιλικούς ή συγγενικού σου προσώπου αυτό που πρέπει να έχεις στον νου σου είναι να περάσεις καλά. Άλλωστε σου έχουμε τη λύση!

 

Το χτένισμα που είναι ιδανικό για την περίσταση!

Ένα είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους περίσταση. Ο κότσος! Μπορεί να είναι μία κλασσική επιλογή αλλά οι διαφορετικές παραλλαγές του μπορούν να κάνουν το χτένισμά σου εντυπωσιακό.

 

Τι κότσο όμως;

Ο κότσος που θα επιλέξεις να κάνεις μπορεί να είναι πιασμένος είτε χαμηλά είτε ψηλά. Κάνε κάποιες δοκιμές φορώντας το φόρεμα που έχεις επιλέξει ώστε να δεις ποιος «πηγαίνει» καλύτερα και αφού διαλέξεις το βασικό, αν θα τον κάνεις ψηλά ή χαμηλά, προχωράμε στα επόμενα βήματα.

 

Οι λεπτομέρειες τον κάνουν εντυπωσιακό!

Θέλεις έναν σφιχτό κότσο που θα είναι λίγο πιο επιτηδευμένος και σοβαρός; Ή μήπως προτιμάς έναν πιο χαλαρό; Αν αφήσεις κάποια τσουλούφια με… μαεστρία θα κάνεις τον κότσο σου εντυπωσιακό και ταυτόχρονα θα πετύχεις να μην είναι τόσο… στημένος!

Ανακαλύψτε παρακάτω το χτένισμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

6 χτενίσματα κατάλληλα για γάμο

 10 χτενίσματα για ένα επίσημο κάλεσμα

Γάμος: Οι 5 εμπειρίες που θα πρέπει να έχετε ζήσει μαζί πριν το μεγάλο βήμα

Σχετικά άρθρα