Απόκτησε το τζάκετ των πιλότων και… απογείωσε το στιλ σου!

Μην σπαζοκεφαλιάζεις. Μιλάμε για τα μπόμπερ τζάκετ (bomber jacket) που ήρθαν για να μας ζεστάνουν φέτος την άνοιξη αλλά και να μας δώσουν το απαραίτητο έξτρα στιλ.

Μπορεί σήμερα να τα φοράμε μαζί με ένα χαλαρό ντύσιμο όμως κάποτε η χρηστική τους ιδιότητα ήταν να ντύνονται ζεστά οι… πιλότοι! Μιλάμε για το 1917 που το πιλοτήριο δεν ήταν κλειστό. Είναι αξιοθαύμαστο πώς έναν αιώνα μετά το bomber jacket είναι στη μόδα!

Πώς αναγνωρίζεις ένα bomber jacket

Συνήθως ένα bomber jacket έχει φαρδιά γραμμή και μανίκια. Τόσο στη μέση όσο και στους καρπούς είναι ελαστικό και τις πιο πολλές φορές κλείνει με φερμουάρ. Φυσικά πλέον υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του. Το βλέπουμε τόσο σε καθημερινά όσο και σε πιο βραδινά σχέδια!

Μπορείς να το βρεις όπως το ονειρεύεσαι!

Δεν φαντάζεσαι πόσα διαφορετικά σχέδια υπάρχουν. Πέρα από το κλασικό πράσινο της παραλλαγής μπορείς να το βρεις σε όποιο χρώμα επιθυμείς. Τη διαφορά στο στιλ του μπορούν να κάνουν διάφορα κεντήματα που μπορεί να έχει αλλά και η υφή του. Ένα σατέν ή «μεταλικό» ύφασμα είναι ιδανικό για μία πιο βραδινή εμφάνιση.

Πώς φοράμε το bomber jacket

Ιδανικά φοριούνται με τζιν! Φυσικά δεν είναι περιοριστικό αυτό. Επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε με υπέροχα αξεσουάρ όπως ένα μαντήλι στο λαιμό! Τέλος αυτό που… απογειώνει το τζάκετ των… πιλότων είναι ένα skinny τζιν!

Δες τα σχέδια και διάλεξε το bomber jacket που σου ταιριάζει!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπορείς να βάλεις τζάκετ και φούτερ μαζί;

Το φουσκωτό τζάκετ είναι στη μόδα!

10 προτάσεις για να διακοσμήσεις το ντένιμ τζάκετ σου!

Σχετικά άρθρα